De prin lume adunate — martie 13, 2017 at 22:57

MSC Magnifica: Un mini-oraș plutitor

by

Mulți dintre noi iubim vacanțele și abia așteptăm să călătorim în locuri cât mai frumoase, menite să ne facă să uităm de toate grijile cotidiene. Însă, ce-ai spune dacă în locul unei destinații la munte sau într-un loc exotic ai avea de ales să mergi pe un vas luxos de croazieră?

msc magnificaEi bine, foarte mulți turiști se distrează pe vasele de croazieră în fiecare an, înlocuind excursiile la munte cu relaxarea de pe un vas de croazieră. Piscină, saună, restaurant luxos, dar și alte servicii de cea mai bună calitate.

msc-magnifica-3Unul dintre aceste vase de croazieră populare este și MSC Magnifica. Această corabie pare a fi un loc ieșit dintr-un vis, dat faptul că turiștii ajunși aici sunt lipsiți de griji. Norocoșii au parte de masaj balinez, saloane de înfrumusețare, o mulțime de bazine pentru înot, restaurante, teatre, cazinouri, 17 baruri si loungeuri, dar și un cinematograf 4D. În plus, pe vas există și un teren de minigolf, dar și cort de tenis.

vas-de-croaziera14Gigantul MSC Magnifica a fost lansat la apă în martie 2010, fiind realizat în Franța, în orașul Saint Nazaire și a costat aproape 550 de milioane de euro.

msc-magnifica-externa-2De asemenea, vasul de croazieră de 15 etaje are 293 de metri lungime, 1259 de cabine și poate transporta până la 2518 pasageri și peste 1000 de membri ai echipajului. MSC Magnifica este cu adevărat un mini-oraș plutitor și îți oferă o vacanță de neuitat în vestul Mediteranei.

MSC_Magnifica-LobbyDacă ai de gând să îți faci concediul pe MSC Magnifica ia în considerare faptul că aici nu o să ai timp să te plictisești. Aici se organizează tot felul de evenimente, precum seri de karaoke sau bingo menite să te distreze. Mai mult, împătimiții de shopping au ocazia să facă și cumpărături, deoarece în zona de shopping se găsesc parfumuri, bijuterii, haine de firmă, genți, suveniruri, dar și cosmetice.

vas-de-croaziera7Vasul de croazieră MSC Magnifica merge noaptea și pleacă din fiecare port în jurul orei 18:00, ajungând în urmatorul port în fiecare dimineață la ora 07:00. Acest vapor este cu adevărat magnific și odată ajuns aici o să te simți ca în Paradis. Durata excursiei este de 22 zile, iar costurile încep de la 2000$.

vas-de-croaziera

vas-de-croaziera10MSC_Magnifica-Lobbymsc_magnificavas-de-croaziera4vas-de-croaziera2msc manifica_spamsc manificamsc magnifica restaurantmsc-magnifica-8msc-magnifica_cab_intcabine,msc manifica1cabine,msc manifica

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page