Fashion - Tendinţe, Lifestyle — noiembrie 18, 2016 at 22:32

Mov ciocolată: Culoarea trendy de iarnă pentru păr

by

Culoarea părului pentru această iarnă este caldă și vibrantă. Se numește mov ciocolată și este perfectă pentru acelea dintre d-voastră care doresc să dea părului nota de lumină și strălucire a castanelor. Iată tot ce trebuie să știi despre noile tendințe pentru părul tău!

mov-ciocolata-parDacă doriți să dați o culoare trendy părului, fără a folosi nuanțe nebune și capricioase, tendința acestei ierni este una pentru tine daca ai parul brunet. În sfârșit o tendință care se referă și la brunete. După o toamnă axată pe blond, se pare că iarna a făcut o întorsătură și se concentrează pe parul închis la culoare, cu o nouă și foarte specială culoare: mov ciocolată.

Produsă de Hannah Edelman, colorist profesionist din Brooklyn, ea este culoarea perfectă pentru  părul castaniu: de la nuanțele deschise la cele mai întunecate, mov ciocolată poate și trebuie să fie adaptat la culoarea naturală a părului. Noua tendință este un amestec de maro cald, nuanțe intense și vibrante de ciocolată, îmbogățit cu  glazuri luminoase și satinate de nuanțe mov. O idee pentru a da mișcare părului, fără a denatura baza, ci pentru a da o notă de culoare fantezistă parului, fără a cădea în aspectul banal și deja văzut.

Rezultatul final va fi foarte natural și delicat: de fapt, efectul de gradient se va obține prin tehnica Balayage- tehnica de iluminare, amestecarea diferitelor nuanțe de culoare pentru a obține nuanța perfectă de culoare mov , în funcție de tipul de păr și ten. Mix-ul de culori este de obicei format dintr-un maro închis și cald, un roșu, galben, verde, portocaliu și un violet, care se amestecă cu grijă și creativitate și ne permit să obținem un efect de nuanță satinată strălucitoare, care urmează să fie aplicată pe suvițele alese pentru modificarea de culoare, și care va crea efectele de lumină.

mov-ciolata-par1O culoare caldă și luminoasă , în special femeilor care au părul de lungime medie, mai ales dacă este purtata drept. Stilul moale și sinuos face posibilă și subliniază și mai mult de jocul de luminii, care va face parul chiar mai special.

Sfatul nostru este de a utiliza la spălare un șampon și o mască pentru păr colorat, astfel încât să aibă întotdeauna o coamă strălucitoare și o culoare de lungă durată.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page