Evenimente — mai 19, 2013 at 09:47

Modelu – 119 ani de la înființare!

by

IMG_6227De două zile Modelu este în mare sărbătoare. La inițiativa domnului primar Dobre Gheorghe, pentru prima dată, se organizează zilele comunei.

În fața primăriei, unde este amplasată și scena, organizatorii s-au preocupat de asigurarea tuturor condițiilor necesare bunei dispoziții a cetățenilor.

Sâmbătă și duminică începând cu orele 17.30 se dă drumul la distracție.

Cântec și voie bună

Printre artiștii care vor urca pe scena Mix Music din fața primăriei se numără: Andreea Bălan, MC Marius și DJ Jungle, Alin Călinescu, Emma Ștefan, Ștefania Rareș, Elisabeta Turcu, Vali Vijelie și mulți alți artiști surpriză.

IMG_6223

”Este pentru prima dată când se fac zilele comunei Modelu. Anul acesta vom avea doar două zile de sărbătoare, însă la anul vreau să fie un eveniment mult mai fastuos decât acesta, dorind astfel să implic și foarte mulți copii.”, ne-a declarat Dobre Gheorghe, primarul comunei.

IMG_6228

Ca la orice eveniment de mare anvergură, mititeii și berea sunt nelipsiți de pe mesele românilor.  Neacșu Ștefan, în vârstă de 26 de ani a declarat că ”sunt încântat de această inițiativă și sperăm ca pe viitor să fim la fel de plăcut surprinși prin aceste evenimente care frumoase”

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page