Comunicate de presă, Ultimile Știri — decembrie 5, 2013 at 10:04

Misiunea IMM-urilor in India

by

Logo immlogo imm2In perioada 17-25 noiembrie 2013 Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) impreuna cu Ministerul Economiei a organizat o misiune economica cu un grup de firme membre ale Consiliului.

In cadrul misiunii s-au realizat numeroase contacte de afaceri cu intreprinzatorii indieni in New Delhi si Mumbay cu concursul a 7 organizatii ale comunitatii de afaceri indiene:

–       Federatia Camerelor de Comert si Industrie (FICCI)

–       Asociatia Mondiala a IMM-urilor

–       Federatia Indiana a Intreprinderilor Mici si Mijlocii

–       Confederatia Indiana a Industriilor

–       Camera de Comert si Industrie din Mumbay

–       Asociatia Indiana Generala a Industriilor

–       World Trade Center Mumbay.

Intreprinzatorii din Romania au avut contacte directe de afaceri cu peste 160 intreprinzatori indieni, identificandu-se numeroase oportunitati de afaceri si demarandu-se realizarea de actiuni comerciale concrete.

La New Delhi a fost organizat de catre Federatia Camerelor de Comert si Industrie a Indiei impreuna cu sectia economica a Ambasadei Romaniei in India seminarul «Romania – India parteneriat pentru afaceri» in vederea facilitarii / promovarii relatiilor bilaterale, prospectarii pietei indiene si a initierii de parteneriate de afaceri.

Pentru dezvoltarea relatiilor de afaceri dintre IMM-urilor din Romania si cele din India prezinta o importanta aparte semnarea protocolului de parteneriat dintre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si Confederatia Indiana a Industriilor si a Parteneriatului de colaborare dintre CNIPMMR si Asociatia Indiana a Industriilor respectiv CNIPMMR si World Trade Center Mumbay. La semnarea acestor documente au luat parte Presedintele CNIPMMR, dl.prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu, Vicepresedintii – dl. Liviu Rogojinaru, dl. Danut Marinel Muresan si ceilalti intreprinzatori romani participanti la misiune.

Derularea cu succes a acestei misiuni de afaceri s-a datorat in mare masura Ambasadei Romaniei in India, sectiei economice din cadrul sau condusa de dl. Ionut Viziru, care a participat direct la toate actiunile delegatiei mentionate mai sus. Misiunea economica a demonstrat existenta unui substantial potential de a amplifica schimburile economice dintre Romania si India, solutionarea problemelor acordarii operative a vizelor de intrare in Romania pentru oamenii de afaceri indieni fiind o importanta conditionalitate.

LISTA FIRMELOR DIN ROMANIA PARTICIPANTE LA MISIUNEA ECONOMICĂ DIN INDIA

17-25 NOIEMBRIE 2013

firme india imm

FIRME DIN INDIA PARTICIPANTE  

INAPEX PVT.LTD, NEW DELHI
TECHNOCRAFT INDUSTRIES (INDIA) LIMITED
ESSAR PROJECTS, MUMBAI
KAPADIA EXPORTS, NEW DELHI
CRYSTAL SHIPPING CO.PVT.LTD., MUMBAI
COMPETENT CRIMPING MACHINERY PVT.LTD., NOIDA
PROFCSSOR (RETD.) TEJINDER S. LAMBA, NEW DELHI
INVYRAMID
THREE-N-PRODUCTS (P) LTD.
NUWAY ORGANIC NATURALS (INDIA) LTD.
GLOBAL TRADE RESOURCES, NEW DELHI
PEMS ENGINEERING CONSULTANTS PVT.LTD.
ARYAN IT SOLUTIONS
SKG GLOBAL
TRA INTERNATIONAL
THERMO CONTROL
BELLFINVEST INDIA LTD.
BHASKAR DASTIDAR
APTECH LIMITED

Biroul de presă al CNIPMMR

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page