Evenimente, Ultimile Știri — februarie 12, 2015 at 20:30

MIRESE DUNĂRENE

by

afis 1COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

În perioada 27-29 martie 2014 se va desfăşura Ediţia a II-a a Târgului de Nunţi MIRESE DUNĂRENE, eveniment susţinut de Primăria Călăraşi, Centrul Cultural Judeţean Călăraşi şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Călăraşi.

 

Evenimentul se adresează viitorilor miri, dar experienţa ediţiei anterioare ne arată că târgul este vizitat şi de către publicul larg, de cei care doresc să organizeze orice alt fel de eveniment din viaţa lor, deoarece am oferit o paletă largă de servicii, de la cele tradiţionale de nuntă (rochii de mireasă, restaurante, etc.) până la bănci şi agenţii de turism.

 

Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE beneficiază de o locaţie premium, Hestia Hotel-Pavilionul de evenimente, cu o suprafaţă expoziţionala de 800 mp, cu scenă unde se vor desfăşura timp de trei zile concerte, prezentări de modă, momente interactive.

 

Aşteptăm firmele locale de profil să ne contacteze în scopul închirierii unui spaţiu în cadrul Târgului de Nunţi MIRESE DUNĂRENE, punctul nostru comun fiind acela de a încuraja şi a pune în valoarea activitatea agenţilor comerciali călărăşeni.

 

Vă garantăm că toate eforturile noastre vor fi concentrate pentru organizarea unui eveniment de calitate, care să satisfacă aşteptările firmelor expozante şi ale vizitatorilor, astfel încât parteneriatul dumneavoastră cu Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE să fie un SUCCES.

 

Ne puteţi contacta la următoarele numere de telefon:

0724209499 – Rodica Zaharia

0728929111 – Alina Stanciu

 

Vă invităm să ne urmăriţi şi pe:

www.miresedunarene.weebly.com

www.miresedunarene.blogspot.com

Facebook: Mirese Dunărene

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page