Dezvoltare durabilă, IMM şi Afaceri — mai 13, 2013 at 17:52

Mijloace de recuperare a creanţelor de la partenerii contractuali rău-platnici

by

mijloace de recuperare a creantelorPortalul de solutii si servicii pentru IMM-uri, IMMRomania.ro, va invita sa participati la seminarul practic “Mijloace de recuperare a creantelor de la partenerii contractuali rau-platnici din sectorul public si privat“.

Cum puteti recupera creantele de la partenerii rau-platnici?
Ce schimbari a adus noul cadru legal in ceea ce priveste combaterea platilor intarziate?
Care sunt cele mai bune practici manageriale privind gestionarea relatiilor contractuale si preintampinarea platilor intarziate?
Cum puteti valorifica cadrul legal si bunele practici in domeniul platilor intarziate?

Doriti sa aflati mai multe informatii practice direct de la specialisti si sa va perfectionati cunostintele in ceea ce priveste recuperarea creantelor de la partenerii rau-platnici? Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania vine in sprijinul dumneavoastra si va ofera posibilitatea de a participa vineri, 24 mai 2013, la seminarul de informare “Mijloace de recuperare a creantelor de la partenerii contractuali rau-platnici din sectorul public si privat“.

Seminarul se adreseaza oamenilor de afaceri si managerilor, avocatilor, consilierilor juridici, contabililor, dar si persoanelor care doresc sa cunoasca ultimele reglementari in domeniul combaterii platii intarziate, sau care doresc sa primeasca consultanta de specialitate in ceea ce priveste platile intarziate si recuperarii creantelor de la partenerii contractuali rau-platnici din sectorul public sau privat.

In cadrul acestui seminar se vor purta discutii practice privind aplicarea procedurilor de recuperare eficienta a creantelor si noul cadru legal in ceea ce priveste combaterea platilor intarziate, valorificarea cadrului legal si bunele practici in domeniul platilor intarziate, prevenirea platilor intarziate, in contextul crizei economice si financiare actuale etc..

Taxa de participare este 400 de lei (plus TVA) care trebuie achitata pana cel tarziu la data de 23 mai 2013 si cuprinde: suport de curs (format fizic si electronic), certificat de participare, precum si posibilitatea de a dispune gratuit de serviciile oferite de CNIPMMR – consultanta pentru o solicitare in cadrul Centrului de consultanta al CNIPMMR si posibilitatea crearii unui microsite pe portalul IMM romania.

Beneficiati de reducere de 15% din taxa de participare (340 lei plus TVA), pentru inscrierea si incasarea taxei de participare pana cel tarziu la data de 17 mai 2013.

Va asteptam sa ne trimiteti confirmarea dumneavoastra privind participarea la eveniment, folosind formularul de inregistrare, pana joi, 23 mai 2013.
Ne puteti contactata la adresa de email: gabriela.ciuciula@smeprojects.ro sau la numerele de telefon: 031 860 04 98 (interior 107) / 0758 099 666.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page