Mâncare şi Băutură — decembrie 2, 2013 at 11:12

Mic dejun elegant…

by

O salată simplă şi elegantă cu ouă, rucola şi parmezan, pentru o dimineaţă când coborâţi din pat mai târziu…

Salată simplă şi elegantă cu ouă, rucola şi parmezan

Ingrediente(2 portii):

Rucola

4 ouă

Parmezan  ras

Ulei de măsline

Oţet din vin alb

Sare de mare, piper

4 bucati de pâine prăjită(toast) -tăiate triunghiuri

Preparare:

Pregătiţi ouăle ochiuri într-o tigaie bine unsă (astfel încât să nu se lipească). Se servesc pe pat de rucola, stropită cu ulei de măsline şi oţet de vin alb. Deasupra salatei se rade o cantitate generoasă de parmezan (sau un alt fel de brânză tare). Serviţi alături, în bol şi pâinea prăjită…

Bucuraţi-vă de micul dejun în doi!
Să aveţi poftă!
L.M.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page