Lifestyle, Sănătate — noiembrie 20, 2013 at 23:32

Metode de a vindeca complet cancerul la san

by

breast-cancer-1Cancerul la san este numarul unu dintre bolile de cancer care ucid femeile. Interventia chirurgicala, chimioterapia si radiatiile au dovedit ca este nevoie de o abordare mai comprehensiva a vindecarii acestei boli.

Raspunsul poate fi gasit cand oamenii inteleg pe deplin ca acest cancer nu este cauzat doar de factorii fizici ci, ca oricare alta boala, este holistic – adica se manifesta doar atunci cand corpul, mintea, emotiile si spiritul sunt toate intr-o stare de dezechilibru. Atunci cand acestea patru sunt in armonie, scena este pregatita si vindecarea poate sa inceapa.

Cancerul la san trebuie privit dintr-o perspectiva a mediului si a starii emotionale.  Asadar, ce duce la formarea celulelor canceroase si le face sa devina atat de agresive? Raspunsul se gaseste in mediul in care celulele se dezvolta. Daca o persoana este imbibata cu substante chimice si toxine, daca are un deficit in nutrientii vitali, daca a avut o trauma fizica sau, mai rau, una emotionala, toti acesti factori dau startul celulelor obisnuite pentru a se trasnforma in celule canceroase.

Noul protocol al medicinei germane pentru cancerul la san

Cancerul la san este asociat cu socurile emotionale generate de grija, teama, despartire. Nu sunt grijile marunte de zi cu zi, ci socurile emotionale majore care au surprins de regula o femeie pe nepregatite. Primul tip de cancer este cel mamar si este declansat de o grija sau o disputa in legatura cu un partener de viata, copil, mama sau cu pierderea casei. Al doilea tip de cancer este cel intraductal si este determinat de o despartire sau teama in legatura cu un partener de viata, copil, mama sau casa. In viata, fizicul este doar o manifestare a starilor spirituale, emotionale si mentale. Ce vede o persoana in corpul sau este produsul gandurilor, emotiilor si convingerilor sale.

Atunci cum se poate vindeca cancerul la san? Vindecandu-ti intreaga viata. Incepe in primul rand prin a invata cum sa nu mai depinzi de altii. Oamenii sunt facuti sa fie unul cu celalalt, dar nu sa fie dependenti unul de celalalt. Daca grija, despartirea si frica declanseaza cel mai mult cancerul la san, atunci trebuie sa te conditionezi emotional sa poti trai o viata fara partener, copil, casa sau orice altceva de care esti atat de atasat incat daca acel ceva dispare, asta iti imbolnaveste corpul. Pierderea aduce cu sine o perioada de tristete, dar aceasta perioada trebuie depasita si trebuie sa treci la urmatorul capitol din viata ta. O persoana impacata cu sine este o persona sanatoasa in multe sensuri.

Din punct de vedere fizic, pentru vindecare sunt necesare cel putin opt ore de somn, de preferat patru dintre acele ore inainte de miezul noptii, si o dieta bogata in legume si fructe crude. In al doilea rand trebuie facute exercitii, pentru a pune in miscare lichidul limfatic (in care se afla doua treimi din puterea imunitara) si pentru a creste nivelul oxigenului din organism. Cancerul nu se dezvolta cu mult oxigen. Si in ultimul rand, dar nu in cele din urma, este nevoie de o viata de reflectie si meditatie. Sa te poti armoniza cu tine insuti intr-atat incat sa poti asculta adevarul care este spus de catre inima.

Cancerul la san nu trebuie sa fie ceva de care sa ne temem, ci mai degraba un indemn de a cerceta mai adanc aceasta calatorie pe care o numim viata. In loc de a reactiona emotional, trebuie considerat o chemare de a primi provocarea prezentata de viata, un moment pentru a reevalua fiecare zona a vietii si pentru a vedea unde pot fi imbunatatite aspectele vietii fizice, mentale, emotionale si spirituale pentru a face viata mai buna decat era. Ce pare sa fie cel mai rau in realitate trebuie sa devina cel mai bine.

cancer la san

Sursa: viataverdeviu.ro

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page