Evenimente, Ultimile Știri — iulie 1, 2015 at 17:30

MESAJUL ÎNSĂRCINATULUI CU AFACERI AL SUA ad-interim, DEAN THOMPSON, CU OCAZIA ZILEI INDEPENDENŢEI

by

Acum 239 de ani, părinţii noştri fondatori au adoptat Declaraţia de Indepedenţă. Ei credeau că toţi oamenii au fost creaţi egali, liberi să gândească, să se roage şi să trăiască aşa cum doresc, că destinul nostru nu va fi hotărât pentru noi, ci de către noi. Ei au întemeiat măreaţa noastră naţiune pe principiile egalităţii şi libertăţii.

dean thompsonMâine sărbătorim ziua de naştere a naţiunii noastre la ambasadă cu câţiva dintre prietenii noştri români. Anul acesta celebrăm şi 135 de ani de relaţii diplomatice bilaterale. Prietenia noastră se bazează pe valorile transatlantice pe care le împărtăşim. Ne dorim ca toţi românii să se bucure de pace şi securitate, protejaţi de statul de drept, având la dispoziție mijloacele necesare pentru a prospera şi pregătiţi să profite de oportunităţile oferite de lumea din ce în ce mai globalizată în care trăim.

Vom explora toate oportunităţile de a ne uni eforturile cu ale românilor pentru a sprijini obiectivele noastre comune şi prietenia din ce în ce mai profundă. Vom continua să colaborăm cu România pentru a garanta protejarea, consolidarea şi păstrarea ideilor şi instituţiilor democraţiei, libertăţii şi egalităţii, nu doar acum, ci pentru toate generaţiile viitoare.

Vă mulţumesc! La mulţi ani de Ziua Independenţei!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page