De prin lume adunate, Evenimente, Ultimile Știri — ianuarie 1, 2018 at 21:18

Mesajul îngerilor la început de an-2018

by

Primul pas din 2018 a fost facut. Ca visele noastre sa devina realitate e necesar sa credem in ele. Fericirea si increderea in sine incep cu un act de credinta. Singurul lucru care ne pune bete in roate il reprezinta temerile noastre. Trecem insa printr-un proces de transformare personala, un angajament fata de noi insine si fata de scopul si misiunea sufletului, care in stransa legatura cu dorintele inimii, chiar daca noi ne inchipuim ca trebuie sa fie ceva supraomenesc.

Arhanghelii Mihail, Metatron, Gabriel si Ariel ne asigura ca suntem protejati de Dumnezeu, ajutandu-ne sa avem curajul convingerilor noastre si sa facem schimbari reale.

Avem in fata inceputul unei noi aventuri. O alta faza din viata noastra in care masurile necesare ca sa avansam cu incredere ne reclama atentia. Ascultarea indrumarilor interioare se pot imbina foarte bine cu informatiile suplimentare obtinute prin intermediul unui specialist pentru a ne misca activ. Apare si o nevoie de abordare optimista a provocarilor. Sa cautam intelegerea de care avem nevoie ca sa ne deplasam  spre fructificarea viselor noastre.

Curaj, putere si credinta. Adevar. Sunt resurse pe care acesti Ingeri ni le fortifica, ca modalitate de a iesi din rutina si pentru o conectare buna cu Divinul.

Ni se recomanda sa nu lasam problemele altora sa ne conduca la reactii si sa tulbure rani vechi. Iubirea este raspunsul, ca si granitele sanatoase.

De asemenea, orice ni se pare ca un anume lucru nu merge sau ne simtim respinsi, Ingerii ne aduc aminte ca sub toate acestea se afla protectia lui Dumnezeu. Asa ca sa inlocuim criticile si judecatile cu iertare si compasiune. Ceea ce ne doare acum conduce la dobandirea unei claritati, la intelepciune.

Sa tinem cont si de faptul ca, desi uneori avem nevoie sa fim singuri, pentru a putea discuta in liniste noi cu noi insine, totusi, prea multa singuratate duce la izolare, separare si gandire negativa. E mai bine sa impartasim celor in care avem incredere ce ne framanta, sa iesim si sa ne alaturam celorlalti, pentru ca Duhul Sfant gaseste modalitati de a-L exprima pe Dumnezeu prin ceilalti, asa ca vom auzi exact ceea ce trebuie. In plus, avem cheileca sa ne eliberam din propria inchisori. Si iar ni se reaminteste ca suntem iubiti si niciodata singuri.

Sa luam in considerare echilibrul mental si emotional. Si sa lasam ingrijorarile pentru grija de maine, pentru ca acest “maine” se va ingriji de ale sale, cum zice Iisus Hristos. Stiu ca nu e usor, insa suntem ajutati sa eliminam acest simptom al fricii.

E un alt timp. E timpul sa ne valorifcam talentele pentru binele cel mai inalt. E timpul sa decidem ce ne streseaza entuziasmul si apoi sa avem incredere in indrumarea interioara si sa vorbim despre asta. E timpul sa dam o sansa creativitatii si fericirii. E timpul sa aflam ca emotia si pasiunea pe care le punem in ceea ce facem atrag oamenii si situatiile potrivite.

Avem tot ce ne trebuie pentru alegeri bune, corecte, spre intampinarea succesului. Deeciziile pe care le luam acum au un efect important asupra celor cu care interactionam. Asa incat sa nu luam decizi pe fondul unor tulburari emotionale, ci mai degraba sa asteptam pana cand acestea se linistesc. Sa cerem ajutorul Ingerilor sau chiar un ajutor profesionist.

Suntem puternici si ar fi bine sa actionam in consecinta. Putem fi impartiali, diplomatici, atata timp cat ramanem centrati in inimile noastre , si nu ascultam vocea egoului ranit.

Ar fi ideal sa facem o decantare sanatoasa a emotiilor si sa le pastram pe cele care ne aduc bucuria, iubirea, pacea, recunostinta pentru fiecare clipa.

Mesajul Apei vine cu vindecare prin pacea mintii. Din aceasta pace a mintii se naste intelegerea, care e raul intelepciunii. Iar Sursa acestei rezonante este Dumnezeu. Marindu-ne emisia vibrationala, prin racord Divin, ne putem imbunatati atat mediul intern, cat si extern.

Pana data viitoare, multa Iubire si Lumina! ❤ ❤ ❤

UN AN NOU FERICIT! LA MULTI ANI ! ❤ ❤ ❤

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page