Cultură şi Educaţie, Obiceiuri — decembrie 31, 2017 at 10:59

Mesaje și urări de Anul Nou. La Mulți Ani, 2018!

by

Mai e puțin și vom spune ”La mulţi ani, 2018!”  Încercați să vă gândiți la trecerea dintre ani ca la o poartă… o poartă nouă prin care puteţi trece în Noul An şi unde puteți lua cu voi numai lucrurile bune, lăsând în urma voastră grijile şi supărările din anul trecut… Fie ca Noul An să vă găsească cu gânduri bune, alături de oameni dragi şi să vă rezerve doar bucurii și realizarea celor mai frumoase visuri! 

Iată câteva idei cu frumoase urări, mesaje de noroc și felicitări pentru Anul Nou 2018. 

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2018minunat!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2018 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

”Noul an se așterne înaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va urăm să le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru ca la sfârșitul volumului să-l citiți cu bucurie!”

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. La multi ani cu bucurie!

Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai înalte realizări.

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani cu sanatete!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani de Revelion!

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primeasca în brațele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite!

Descoperă, învață cu adevărat să crezi în frumos, trăiește sentimentul de împreună, alături de cei dragi! La mulți ani cu bucurie, acum și în veșnicie!

Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!

Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani, dragii mei!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page