Politica, Politica naţională — mai 12, 2014 at 12:49

Mesaj dur al Elenei Udrea pentru Ponta si Voiculescu: Daca nu ne-ati invins timp de zece ani nu veti reusi acum

by

Elena Udrea a reactionat pe Facebook dupa declaratiile premierului Victor Ponta la emisiunea Punctul de Intalnire de la Antena 3. Aceasta le-a transmis un mesaj clar lui Victor Ponta si Dan Voiculescu, despre care a spus ca si-au fixat ca obiectiv sa lupte cu un partid nou, nu cu PDL sau PNL.

elena udrea„Toate tunurile pe Elena Udrea si pe PMP! Si desigur si pe Traian Basescu, cel care sustine Miscarea Populara. Aceasta este evident strategia lui Victor Ponta si Voiculescu, care si-au fixat ca obiectiv sa se lupte cu un partid nou, nu cu PDL sau cu PNL. Vedem din nou zeci de atacuri de toate felurile la adresa mea, a Presedintelui si a celor din PMP pe televiziunile aservite lui Victor Ponta. De ce nu la adresa lui Blaga, Antonescu, Ungureanu ori Predoiu? Nu ca as vrea eu sa fie ei atacati, dar evident ca tinta suntem noi. Pentru ca de noi le este frica. Pentru ca, dupa zece ani in care au incercat sa il scoata din joc pe Traian Basescu, nu numai ca nu au reusit dar acesta este pe cale sa isi lase si urmasi: un partid care sa lupte mai departe pentru independenta justitiei si pentru stat de drept in Romania. Un partid cu lideri care nu au facut compromisuri pentru linistea si bunastarea lor personala si pentru imagine si care au ramas alaturi de Traian Basescu in razboiul lui de zece ani impotriva baronilor, mogulilor si alti daunatori, oricat de dur ori costisitor a fost acest razboi”, a spus Elena Udrea.

Deputatul PMP a transmis „un mesaj pentru cei doi dar si pentru altii care au acelasi obiectiv ca al lor: daca nu ne-ati invins timp de zece ani nu veti reusi acum. Aveti de ce va teme!”

pesurse.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page