Lifestyle, Sport — mai 11, 2013 at 23:57

Meci cu miză mare la Ciocănești, în derby-ul etapei!

by

IMG_6056O zi frumoasă de primavară , o atmosfera de mare meci în cea mai mare bază sportivă din județ. Venus Independența pleacă favorită, cu două șanse din trei, astfel încât un meci egal sau victoria făcând-o să ia serioase opțiuni pentru caștigarea campionatului. Dunărea Ciocănești are doar varianta victoriei, după declarația lui Andrei Ciocârlan, delegatul echipei.

Radu Ion este încrezător în victoria echipei Venus și speră ca cei mai buni să câștige. La marele eveniment au participat și oficialitățile celor două comune: Voicu Lică, Anghel Constantin și Petre Pavel.

Echipele de start

Cele două echipe și-au etalat cei mai buni jucători ai momentului pentru confruntarea decisivă:

Dunărea Ciocănești: Bădică Adrian, Costache Marius, Petrache Marius, Vișan Marius, Harbuz Victor, Varban Marian, Țicu Cornel, Munteanu Daniel, Pena Mirel Șerban Gabriel, Gheorghe Daniel.

Venus Independența: Condei Daniel, Mustață Daniel, Teodorescu Daniel, Cinaru Cristian, Voinescu Gabriel, Baraitaru Mihai, Dorobanțu Gabriel, Oprea Adi, Badea Gheorghe

Arbitri: Marius Leca – Cătălin Ioniță, Mihai Constantin.

IMG_6058

În prima repriză meciul a fost fără mari valențe tehnice, scorul reflectând echilibrul de 1-1.

Jocul a crescut în intensitate în repriza a doua

În primele minute din cea de-a doua parte echilibrul se rupe, Venus punctând pentru pentru scorul de 3-1 ca mai apoi cel final să fie în favoarea oaspeților, 4-2.

Au marcat pentru gazde Gheorghe Daniel și Șerban Gabriel iar pentru Independența Badea Gheorghe trei goluri și Dorobanțu Gabriel un gol.

Derby nelipsit de suspiciuni

Aurelian Jecu, antrenorul celor de la Dunărea a declarat faptul că ”la scorul de 3-2 pentru Venus nu ni s-a acordat un penalty, clar, și nu înțeleg de ce? După partidă arbitrul a spus că ia fost frică. De ce frică? Nu înțeleg. Oricum am jucat mai slab deoarce ne-au lipsit trei titulari și am fost nevoiți să improvizăm ca și la meciul cu Lehliu. Lucrul acesta s-a văzut în teren și sunt dezamăgit de unii dintre ei. Venus e o echipă bună”

Independența e în sărbătoare

”Am dominat tot meciul în ciuda faptului că Baraitaru Mihai a primit cartonașul roșu în minutul 75 pe un fault inexistent. Am dat gol în zece oameni și s-a arătat diferența de valoare. Deja suntem campioni” ne-a declarat Radu Florin, membru fondator al echipei Venus, care se pregătește de un nou titlu cucerit.

Într-o zi numai bună pentru fotbal stadionul s-a umplut treptat, suporterii celor două echipe fiind la mare înălțime asta datorită tobelor și trâmbițelor care au facut să răsune comuna din temelii. Un adevărat spectacol fotbalistic oferit de cele două echipe.

Aurelian Mihai

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page