Evenimente — octombrie 17, 2013 at 13:59

Matei Roșu, noul președinte al TSD Ialomița

by

psd ialomitaMembru al Partidului Social-Democrat de peste un deceniu, Matei Roșu a devenit acum șeful tinerilor social-democrați din Ialomița. Alegerea sa a fost făcută în cadrul Conferinței județene a TSD Ialomița care a avut loc la Casa Municipală din Slobozia, vineri, 11 octombrie curent.

Matei Roșu a făcut parte din organizația PSD București și vreme de un an a fost vicepreședinte al organizației municipale Fetești.

„Politica nu se face întâmplător, prin demagogie și interese personale, ci prin spirit de echipă și devotament total (…) Eu nu candidez să iau ceva de la partid, ci să ofer ceva partidului (…) Am candidat cu un singur gând: să aduc experiența și puterea mea de muncă în viața partidului nostru pentru a-i întări forță și așa trebuie să gândim cu toții. Nu ce poate partidul să ne ofere, ci ce putem oferi noi partidului!”, a declarat noul președintele al TSD Ialomița.

Ținta sa politică este câștigarea Primăriei municipiului Fetești, la alegerile din 2016.

Matei Roșu are 33 de ani, este căsătorit și are doi copii.

Odată cu acesta au fost aleși atât președintele executiv și secretarul organizației județene, cât și vicepreședinții și secretarii zonali, precum și delegații care vor merge la Congresul Național al TSD care va avea loc la Brașov, săptămâna aceasta.

psd ialomita  Petronela MOROIANU

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page