De pe la noi, Editoriale — mai 21, 2014 at 22:52

Marşul PSD un fâsss

by

10408526_243175045891276_1138945506153966562_nCând am scris că nu sunt aducători de voturi,unii dintre liderii PSD s-au supărat.

S-au supărat atât de tare încât, mintea li s-a întunecat şi au  uitat că Argument este un site cu rating şi are rating tocmai pentru că scrie adevărul şi analizele sale au priză la public. Au uitat zic, pentru că nu am fost anunţat aşa cum au fost anunţaţi prietenii media, cu surle şi trâmbiţă că fac mare marş de 1500 de persoane. Dacă îmi spuneau, aflau măcar de la mine  că o să fie um mare fâss. Şi mare fâss a fost. 2-300 de persoane în loc de 1500 e un mare eşec. Asta probabil că prevesteşte apocalipsa pentu actuala  conducere…

Nu poţi să faci politică când lumea nu ştie cine eşti, nu ştie ce gândeşti. Este foate uşor să mobilizezi o gaşcă de prieteni ca să câştigi puterea într-un partid, care are structuri formale, dar când vine momentul adevărului, spre exemplu un marş…  oamenii îţi spun marş!

Eşecul acestui marş este un moment al adevărului pentru PSD Călăraşi. Aroganţa şi exaltarea nu înlocuiesc valoarea. Nu e timpul trecut.Vă spun ca la prieteni: schimbaţi atitudinea!

Şi PNL a estimat greşit de la 10.000 la 5.000 dar este totuşi o diferenţă de proporţii. Dacă vreţi să bateţi PNL cu conducerea de la Bucureşti, nu o să vă iasă. Ieşiţi la bătaie cu PNL dacă vreţi şi dacă puteţi…

Politica la radio, la megafon şi cu mesh-e mari pe sediu ca să înlocuiască mulţimile pe care nu le puteţi strânge nu dă roade.

Măcar liderii PNL  aplică teoriile lui  Gustave Le Bon nu ştiu dacă l-au citit sau îl aplică intuitv dar lor le-a ieşit. Vouă, nu!

Şi nu uitaţi, tot teoria spune că un nemulţumit face cât 10 mulţumiţi!

Suces vă doresc!

Dacă nu am fost anunţat nu am poze, aşa că o pun din nou pe aceea cu mesh-ul de pe sediu. Am căutat pe facebook, e varză şi acolo… dar e treaba voastră…

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.