Politica, Politică regională — iulie 17, 2013 at 21:27

Marius Sbârcea noul lider a TSD Călărași

by

marius sbarceaDeși este de relativ puțin timp în politică, Marius Sbârcea a convins  și  este noul președinte interimar al TSD Călărași. Aflată într-un proces de promovare a tinerilor,  organizația  PSD Călărași și organizația de tineret au promovat un nou lider Marius Sbârcea.

Marius Sbârcea este licentiat în drept și absolvent al Facultății de Construcții Civil, Industriale și Agricole din cadrul Universității de Construcții București. Este mebru PSD din anul 2011, consilier județean și participat activ în toate campaniile și acțiunile PSD Călărași. Este membru în BPL  al organizației municipale Călărași și de drept în BPJ al organizației județene PSD.

img_9138

Sergiu Manole l-a propus  pentru acestă funcție și Dan Șova l-a numit interimar în ședința de birou permanent județean de vineri 12 iulie 2013.

img_9078

Mulțumesc Domnului Ministru Dan Șova pentru încrederea acordată și lui Sergiu Manole și Dan Cristodor pentru susținere și încurajare și sunt hotărât să confirm. Organizația TSD  a județului Călărași va fi din ce în ce mai puternică și se va ralia total la obiectivul stabilit de Dan Șova – PSD Călărași prima forță politică din județ, a declarat pentru Argument Marius Sbârcea.

marius sbarcea1

Mi-am propus să continui lucrurile bune făcute de Sergiu Manole și împreună cu colegii mei să obține rezultate foarte bune în viitor.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page