De pe la noi, Editoriale — mai 18, 2016 at 22:29

Marius Dulce îşi încordează muşchii la presă

by

Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Agro_cera_BT (5)

Miercuri 18 mai, a avut loc la Călăraşi o întâlnire a PSD-iştilor călărăşeni  cu Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă la prezidiu şi Marian Ghiveciu printre muritorii de rând. De departe s-a  detaşat prestaţia revoluţionară a lui Marius Dulce, ca un cocoş în luptă, şi-a încordat muşchii la presă. Parcă a vrut să-şi ia avânt şi să sară de pe locul 3, unde se află în preferinţele călărăşenilor direct pe locul I, unde vrea să ajungă.

Şefii PSD Călăraşi devin dintr-o dată curajoşi în discursuri când vin şefii de la centru. De fapt, aşa au şi fost educaţi…

O expresie a dispreţului şi aroganţei faţă de presă, faţă de opinia publică, faţă de cei ce nu se încolonează în spatele lor, discursul lui Marius Dulce a fost printre altele un război declarat presei.

Discursul revoluţionar hei-rupist, atitudinea de cocoş luptător contrastează flagrant  cu imaginea de intelectual pe care încearcă să ne-o livreze în afişele din afişele electorale. De fapt, imaginea contrastează şi cu vizitele tot mai frecvente în obor, în pieţe, în mijlocul grupurilor vulnerabile şi uşor maipulabile, medii prin excelenţă intelectuale… nu-i aşa?

Un ton ridicat, atitudinea războinică trădează de altfel o situaţie nesigură, incertitudine…

O observaţie: nici un politician nu a câştigat niciodată un război cu presa…în ciuda aroganţei şi dispreţului pe care mulţi politicieni o au faţă de jurnalişti…

Și da! politica pumnului în gură …!!!???

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page