Evenimente, Ultimile Știri — martie 8, 2019 at 11:05

Marius Cojocaru-Primarul  comunei Cuza-Vodă-o floare,o urare și o petrecere pe cinste pentru femeile din Cuza-Vodă

by

 

Marius Cojocaru prima petrecere de Ziua Femeii  organizată de autorități într-o comună din județul Călărași

Marius Cojocaru Primarul comunei Cuza-Vodă a adus un buchet de mărțișoare pentru comuna Cuza-Vodă,17 proiecte din care 9 pornesc  chiar acum in primăvară, 4 în evaluare și restul  pentru viitor. Ambițiosul primar are gînduri frumoase și pentru femeile din comună și a organizat pentru prima dată într-o comună din județul Călărași sărbătoarea de 8 Martie. Ziua femeii a fost sărbătorită ieri la căminul cultural din comuna Cuza-Vodă. Peste 150 de femei au răspuns invitației autorităților locale și au dat glas bucuriei de a fi împreună. Au fost  prezenți consilierii locali și viceprimarul Viorel Buzuzoianu.

Surpriza zilei a fost Vasile Iliuță Președintele  consiliului județean susținător al primarului Marius Cojocaru și al proiectelor sale pentru comuna Cuza-Vodă.Împreună au oferit flori și felicitări femeilor prezente și s-au întreținut într-o atmosferă cordială.

Evenimentul a fost nu doar o frumoasă petrecere, dar în egală măsură a reuşit să le ofere femeilor de toate vârstele din Cuza -Vodă o ieşire din cotidian şi un prilej de relaxare şi socializare.

 Vreau să  vă  asigur de întreaga apreciere pentru Dumneavoastră  care reuşiți , zi de zi, să ne fiți alături cu răbdare şi dăruire a spus Marius Cojocaru.Sunteţi tot ceea ce poate fi mai frumos pe pământ şi sunt momente când noi, bărbaţii, simţim că e nevoie să vă spunem acest lucru.Azi este prilejul cel mai potrivit.„Vă doresc doamnelor şi domnişoarelor o primăvară plină de flori, şi tuturor bărbaţilor să le înţelegeți pe doamnele, pentru că ele sunt cele care înţeleg, care muncesc, cele care iartă, cele care ne fac viaţa frumoasă… Pentru toate aceste lucruri, noi, bărbaţii, trebuie să le spunem «Mulţumesc şi La mulţi ani!», a încheiat primarul.

Mă simt bine și îmi place aici la Cuza-Vodă.De aceea am venit.Să arăt prinosul meu de recunoștință și apreciere pentru femeile din Cuza-Vodă,pentru toți cetățenii pe care îi consider prieteni de nădejde.Sunt mândrul de prietenul meu  Marius Cojocaru Primarul comunei care în acesată primăvară va confirma speranțele și așteptările cetățenilor și va onoara încredre și sprijinul pe care I le-am acordat, prin demararare a 9 proiecte importante pentru comună, a declarat –Vasile  Iliuță,Președintele Consiliului Județean Călărași.

Marius Cojocaru și Vasile Iliuță doi politiceini tineri ai PNL,activi,impetuoși  și hotărâți pe treabă , vizibili tot mai prezenți în rândul cetățenilor.

Nelu Bălașa

 

[wzslider autoplay=”true”]

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page