Evenimente, Ultimile Știri — octombrie 9, 2019 at 21:09

Marius Cojocaru cu încă 23 km de drum asfaltat recuperează  și pune Cuza-Vodă  în  plutonul comunelor de top,  la accesarea de proiecte și asfaltări

by

 

Toamna   a venit cu roade bogate la primăria Cuza-Vodă. Un proiectul depus și finanțat prin Fondul de Dezvoltare și Investiții cu o valoare totală de 47.695.192, va face posibil asfaltarea tuturor străzilor, care nu erau acoperite prin proiecte, din localitatea Cuza Vodă.

Marius Cojocaru cu încă 23 km de drum asfaltat recuperează  și pune Cuza-Vodă  în  plutonul comunelor de top,  la  accesarea de finanțări . Cu acest din urmă proiect pentru care a primit finanțare primarul comunei Cuza-Vodă   reușește să acopere cu proiecte tot necesarul de drumuri asfaltate înscriindu-se în rândul comunelor Independența,Roseți,Unirea care au rezolvat în totalitate problema infrastructurii rutiere .

Cuza-Vodă o comună rămasă în urmă la infrastructură și alte dotări edilitare și utilitare,  face un salt spectaculos în mandatul lui Marius Cojocaru și recuperează aflânduse în topul comunelor din județul Călărași la accesarea de proiecte.

Numărul și valoarea proiectelor  relativ mari intr-o perioadă scurtă schimbă fața comunei  și va pune în lumină potențialul comunei încă insuficient valorificat. Comuna este deja mai atractivă și mai căutată de investitori și persoane care vor să locuiască aici.

Alimentarea cu gaze naturale este un proiect tot mai aproape de realizare. Cu  o infrastructură rutieră completă și nouă cu gaze naturale și cu terenuri care pot fi închiriate sau concesionate Cuza-Vodă cu așezarea sa aproape de municipiul Călărași poate deveni în curând un nou centru de dezvoltare cu condiții de locuire ca la oraș.

Pentru următorii 5 ani obiectivul general de dezvoltare locală este creşterea gradului de atractivitate si competitivitate prin îmbunătăţirea infrastructurii economice,urbanistice, social-culturale și sportive a declarat Marius Cojocaru.

Am pus bazele unei infrastructure sănătoase iar acum ne propunem o periodă de creștere și dezvoltare a încheiat primarul comunei Cuza-Vodă

 

A consemnat,

 Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page