Evenimente, Ultimile Știri — august 3, 2018 at 12:46

Marius Cocosi,un  cetățean: O bataie de joc, in toata regula, la Spitalul Judetean Calarasi. se pare ca maririle de salariu au crescut si mai mult aroganta unor angajati ai sistemului de sanatate.

by

Ajungi cu copilul pentru recoltare sange, pentru analize, iar “profesionistii” te plimba cu copilul prin tot spitalul pasandu-si responsabilitatea unul celuilalt sau spun pur si simplu ca nu stiu unde se face acest lucru ….

la informatii ti se spune un etaj, acolo esti indrumat la altul si intr-un final ajungi la alt etaj , alta locatie , pentru ca acolo, la pediatrie, sa te certe : “dar ce cautati aici, cine v-a trimis aici”.…si sa vina o asistenta din cu totul alta parte sa faca o operatiune , care ar trebui sa fie banala, dupa umblat 1 ora jumate, prin spital, cu copilul in brate… .

Probabil deoarece nu s-a intrebat din start cat trebuie sa dau pentru asta?

Oare pentru ca erau analizele trebuiesc decontate de casa de asigurari de sanatate, casa de asigurari pentru care mi se opresc lunar milioane bune?

data viitoare incerc sa ma “inarmez” cu o camera de filmat pentru a vedea toata lumea dispretul fata de oameni, ai unor angajati, pentru care nu poti da un feedback, astfel incat atitudinea lor aroganta si nepasatoare sa ii determine sa lase locul altora care au, poate, o alta atitudine si profesionalism.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page