De prin lume adunate — septembrie 2, 2014 at 21:35

Marilyn Monroe: Zeiţa sexului care ştia prea multe

by

Principala întrebare care se ridică din istoria morții ciudate a lui Marilyn Monroe nu este dacă a fost asasinată sau chiar cine a fost autorul, ci cum au reușit oamenii care conduceau această țară în 1962 să găsească destul timp să-și mai facă și datoria în slujba în care se aflau. Fiindcă au fost foarte ocupați toți cu Marilyn Monroe.

marilyn monroeFrații Kennedy, Jack și Boby, președintele și respectiv, procurorul general al țării, erau fie în pat cu ea mai multe ore, uneori, sau vorbeau obscenităţi cu ea la telefon o perioadă și mai lungă. Sam Momo Giancana, boss-ul mafiot al zonei Chicago-Vegas care, spun unii conducea țara, era interesat de acest simbol al sexului și i-a interceptat convorbirile telefonice, cum a făcut și liderul camionagiilor Jimmy Hoffa, inamic al lui Kennedy.

Gianca a văzut în ea un mijloc de a dobândi influența asupra celor doi Kennedy. Dar s-a și culcat cu ea. La un moment dat, Momo s-a lăudat în fața altui gangster că are un avantaj față de cei doi Kennedy fiindcă a fost ultimul care a făcut sex cu Marylin, înaintea morții acesteia.

Înregistrările din casa lui Marilyn, potrivit detectivului particular Fred Otash, care lucra la Hollywood, care a înregistrat și a păstrat multe dintre ele, sunt probabil cele mai interesante înregistrări făcute vreodată, cu excepția cazului Watergate. Se vehiculează numele lui Jack Kennedy, ca fiind cel care a dat ordinul de asasinare, în complicitate cu Koe, tatăl său, individ cu o moralitate falimentară, în acea vreme,invalid ca urmare a unui atac cerebral care i-a diminuat facultățile fizice și mintale, dar se pare că i-a lăsat intactă capacitatea de a face rău.

Marilyn devenise prea pisăloagă. Apelurile ei telefonice continue la Casa Albă și la Ministerul Justiției deveniseră subiect de bârfe intense prin funcționarii de la Washington. Mai exista și amenințarea că Marilyn ar putea organiza o conferință de presă, în care să spună totul.

În plus, Bobby Kennedy i-ar fi împărtășit secrete de stat, cu privire la comploturile CIA-Mafie vizând uciderea lui Fidel Castro.
Versiunea oficială este că Marilyn s-a sinucis, luând o supradoză de barbiturice. Autorul cărții Goddess, Zeița, pe nume Summers, susține că Bobby Kennedy ar fi fost în casa vedetei în noaptea morții acesteia.Bobby a inițiat relații cu Marilyn pentru a-l proteja pe președinte. Jack o considera doar un amuzament.

Ea îl privea ca pe un posibil om cu care să se mărite. Avea în minte iluzia că va deveni Prima Doamnă a SUA. Unii biografi au scris că ea purta în pântec, în 1962, un copil Kennedy. Nu se știe al cui era. Înregistrările lasă impresia că Marilyn era moartă când Bobby a părăsit casa, după care oamenii săi au mușamalizat totul.

Teoreticienii conspirației, ca și cadrele medicale care au examinat cadavrul au fost multă vreme intrigați de absența unor resturi de pilule în stomacul lui Marilyn și de lipsa unui pahar de apă în apartamentul ei din care ea ar fi putut înghiți masiva supradoză care să o poată ucide. Cadrele medicale nu au găsit nici vreun semn de injectare a altor droguri.

Peter Lawford, actor depravat, cumnat al fraților Kennedy, care aranja întâlnirile lui Jack pe coasta de vest a SUA, știa ceva cu privire la moartea lui Marilyn, dar a luat secretul cu el în mormântul unde a ajuns ca urmare a abuzului de alcool şi droguri. Când una dintre soțiile lui l-a întrebat dacă știe cum a murit Marilyn, el a răspuns straniu că ea a făcut ultima ei clismă importantă.

Starul de film se plângea de constipație cronică, scria Summers. Clismele îi ușurau această afecțiune. Folosirea lor era un obicei răspândit în zilele acelea, mai ales printre cei care lucrau în lumea spectacolului, ca un mijloc de a slăbi imediat în greutate.
Teoria administrării drogurilor pe cale rectală este acum ceva bine cunoscut. Cartea Double Cross, Înșelătoria, scrisă de finul lui Sam Giancana, relatează că ucigașii au ascultat benzile cu înregistrări, ei aflându-se în noaptea morții vedetei în apropierea casei.
Bobby, care se afla în casă, a ordonat ca aceasta să fie sedată și a părăsit clădirea. Asasinii au intrat în casă și i-au administrat supozitorul letal.

Una dintre biografii povestește că, la peste un deceniu după moartea lui Marilyn, o actriță de televiziune pe nume Veronica Hamel, ulterior devenită cunoscută ca urmare a serialului polițist Hill Street Blues, a cumpărat casa unde a murit Marilyn.
În cursul unor lucrări de redecorare a casei, a fost descoperit un mănunchi de fire ce ieșeau din acoperiș.  Acest fapt a confirmat teoria „conspiraționistă” conform căreia Marilyn fusese supravegheată de familia Kennedy și de Mafia. Noii proprietari au cheltuit o sumă considerabilă ca să înlăture toată această aparatură din casă.

sursa:efemeride.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page