Evenimente, Ultimile Știri — martie 21, 2014 at 20:43

Mare turneu de fotbal pentru copii, organizat la Călăraşi de Atletic Junior

by

Backup_of_jpg 2

Sâmbătă 29 şi Duminică 30 martie va avea loc la Călăraşi un mare turneu de fotbal pentru copii organizat de Atletic Junior şi Direcţia de Tineret şi Sport. Vor participa copii din grupele de vârstă 8,9 şi 10 ani. Turneul organizat de Adrian Ghiuţă cu sprijinul Volksbank şi a directorului Valentin Dorobanţu este un turneu de top în România (în primele 3 – 4). Turneul are şi o bază materială de excepţie, o bază materială privată . Meciurile se vor desfăşura pe terenurile puse la dispoziţie de la  Dragoş  Coman-Rivers Lounge, Florin Drăgan-Confort şi Nelu Muşat.

Atletic Junior este un club de fotbal privat pentru copii condus de Adrian Ghiuţă şisusţinut de antrenorii Vali Petrescu şi  Marius Lucan

Vedeta turneului va fi Massimo Pedrazzini şeful centrului de copii şi junior de la Steaua, jucător 7 ani la A.C Milan şi 10 ani şeful centrului de copii şi juniori la Inter Milano.

Vor participa 10 cluburi şi 30 de echipe. Academia de fotbal Hagi,Steaua Bucureşti,Sport Team Bucureşti,Iniţial Bucureşti,Steaua Dunării Galaţi, Star” s Brăila, Săgeata Năvodari, Atletic Junior Călăraşi, Prosport Focşani, Luceafărul Brăila,Unirea Slobozia.

Acest turneu  pune municipiul Călăraşi pe harta fotbalului de copii din România .

Lăudabil este că este realizat cu resurse sută la sută private în timp ce structure plătite din bani publici au lăsat de izbelişte viitorul fotbalului la Călăraşi, fotbalul de copii şi junior. Ini’iativa ,resursele şi baza materială toate private.Nu-i uşor să organizezi un asemenea turneu.Câteva sute de copii şi câteva sute de părinţi din alte oraşe vor fi prezenţi la Călăraşi. Pe lângă faptul că este un eveniment sportiv important este şi un fapt economic peste 600 de personae vor consuma servicii şi produse de pe piaţa din Călăraşi. Bravo Ghiuţă!

Nelu Bălaşa

p.s. asemene evenimente ar trebui sprijinite şi de administraţia locală şi de structurile de fotbal dar şi de mediul de afaceri. Ghiuţă mi-a spus că nu poate să menţioneze decât Dancle ca sponsor.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page