Editoriale, People-Passion-Performance — noiembrie 14, 2013 at 19:15

“Magie si si voie bună” la spectacolul trupei Curcubeul Jucauș

by

IMG_1065In seara asta, Curcubeul Jucauș Călărași oferă un spectacol menit a încânta sute de copilași însoțiți de mămici și tătici năzdravani!

Sala Barbu Stirbei este plină “ochi”, iar în aer se simte nerabdarea din sufletele piticilor! Ca să spun drept, chiar și eu, care am trecut de mult de vârsta copilăriei, aștept să se stingă luminile și să înceapă distacția!

Ți se umple inima de bucurie când vezi numai chipuri vesele și pline de speranță! E frumos să fii copil, să te bucuri de astfel de lucruri și, mai ales, e frumos să crezi în basme!

Când s-au stins luminile, am auzit strigătele bucuroase ale piticilor.
A început distracțiaaaaaa!

După ce am făcut cunoștință cu toate personajele si am aflat în sfârșit de ce “mașina șefului are pană la roată“, am cântat, am dansat si am bătut din palme neîncetat!
Am învățat multe lucruri frumoase și ne am convins că Zâna Bună chiar există!
Nu putem decât sa ne dorim ca astfel de evenimente sa existe in număr cât mai mare!

Multumim “Curcubeului”, sponsorilor și organizatorilor pentru ca ne au încântat sufletele și ne au umplut de voie bună!

Daniela Penciu

Bravo! Dorina Ichim

Talentul, pasiunea şi tenacitatea sunt temelia pe care Dorina Ichim a clădit brandul local Curcubeul Jucăuş. În această seară succesul spectacolului “mașina șefului are panâ la roata” vine ca o confirmare  a meritelor și talentelor trupei de evenimente pentru copii configurată, pregătită și condusă de Dorina Ichim. Peste 500 de copii și părinți au umplut sala de spectacole a Consiliului Județean Călărași. Pe lîngă talent și pasiune, dragostea pentru copii și atenția la nevoile lor, ca și sutele de evenimente realizate de-a lungul celor 3 ani,multe acțiuni de voluntariat ,disponibilitatea și amabilitatea au făcut posibil acest SUCCES. Bravo! Dorina Ichim

Nelu Bălașa

P.S..În această seară la spectacol am pierdut  500 de lei.  Mircea Brâdușă  și Vasile Florin angajat al firmei de la Stan Grup au găsit banii și mi i-au înapoiat. Mulțumesc public   celor doi . Mircea  Brândușă și  Vasile Florin fac cinste Consiliului Județean Călărași și respectiv firmei Stan Grup Security.

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page