Anunţuri — februarie 8, 2014 at 15:47

Macovei: “Dragnea, paznic la voturi = Lupul, paznic la oi!”

by

2013_10_08_monica macovei 3_rsz„Ponta a anunţat astăzi că inculpatul Dragnea, trimis în judecată pentru coordonarea fraudei la referendum, este coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare”, a declarat joi, pe blogul personal, europarlamentarul PDL Monica Macovei.

Prin decizia de a-l numi pe inculpatul Dragnea coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, Ponta devine complice şi instigator al unor alegeri cu mari riscuri de fraudă

Amintim că vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul “Referendumul”, fiind acuzat că, în timpul referendumului din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, a creat şi coordonat un sistem de fraudarea voturilor.

Procurorii DNA susţin că Dragnea este vinovat întrucât „în calitate de secretar general al PSD, cu ocazia organizării şi desfăşurării referendumului din 29.07.2012, a uzat de influenţa şi autoritatea sa în partid în scopul obţinerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală necuvenite pentru alianţa politică U.S.L”.

„Aşadar, inculpatul Dragnea, acuzat că a coordonat o campanie cu scopul de a fura voturi, este pus din nou şef de campanie la PSD, iar singura explicaţie este că PSD se pregăteşte să fure din nou la alegerile din 2014. Cât timp Dragnea este judecat pentru fraudarea unor voturi, el nu poate fi decât garanţia unor alegeri fraudate şi incorecte. Este ca şi cum ai pune un inculpat judecat pentru spargerea unei bănci paznic la bancă”, a afirmat Macovei.

Europarlamentarul este de părere că „prin decizia de a-l numi pe inculpatul Dragnea coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, Ponta devine complice şi instigator al unor alegeri cu mari riscuri de fraudă”.

 

 http://epochtimes-romania.com/
Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page