Evenimente, Ultimile Știri — noiembrie 7, 2018 at 14:11

Luni, 12 noiembrie: Compania de Librării București și Editura Dharana organizează – Conferință și lansare de carte – Recalibrarea ființei – Metodă de vindecare psiho-energo-informațională: Mesaje de la îngeri

by

Compania de Librării București  și  Editura Dharana organizează: Luni, 12 noiembrie, ora 18,30 – Bulevardul Unirii, nr.10

Conferință  și lansare de carte – Recalibrarea ființei – Metodă de vindecare psiho-energo-informațională: Mesaje de la îngeri

Invitați: Mihai Lucian – psiholog, parapsiholog; Gabriela Popa – psihosociolog

Invitat special al evenimentului: Delia Mureșan – Mesagerul Îngerilor

Moderator: Maria Timuc                       

Evenimentul va avea loc la Compania de Librării București – Salonul de Carte Luceafărul, etaj 1: Bulevardul Unirii, nr. 10 (Între Piața Unirii și Palatul Parlamentului: pe partea stângă, dacă veniți de la Piața Unirii).

La intrare vă rugăm să solicitați bilet de tombolă: Editura Dharana va oferi cinci cărți gratuite pe baza biletului pe care îl veți completa.

Evenimentul va fi urmat de un cocktail, iar autorii vor oferi autografe la finalul conferinței.

Intrarea este liberă…

Descrierea evenimentului: Dublă lansare de carte…

Mihai Lucian – Recalibrarea ființei: Cine ești tu? – Editura Dharana

Gabriela Popa – Vreme și Semne – Editura Dharana

Conferința va aborda metoda propusă de autorul ei, Lucian Mihai, respectiv „Recalibrarea ființei”, în parte conținută în volumul 1, cel pe care îl și lansăm în seara zilei de 12 noiembrie. Este vorba despre o metodă psio-energo-informațională, care presupune transformarea întregii ființe cu scopul vindecării, dar – mai ales – acela al atingerii fericirii sufletești, stare firească, divină, scrisă în ADN-ul nostru și de care ne îndepărtăm din cauza necunoașterii. Mihai Lucian introduce în metoda sa de întoarcere la lumina sufletului concepte creștine, precum Sfintele Taine, cele zece porunci, dar și șapte valori fundamentale care, respectate, vindecă ființa (trup, suflet, spirit, energetic) în întregime.

Cartea „Vreme și Semne” a Gabrielei Popa este povestea unei transformări de sine și a unei vindecări uimitoare pe care autoarea o trăit-o, cunoscându-l pe Mihai Lucian.

Evenimentul nostru se bucură de prezența Deliei Mureșan, mesagerul îngerilor, care va aduce mesaje minunate de la îngeri pentru toți cei prezenți la eveniment. Îngerii sunt prezenți continuu în viețile noastre, iar Delia ne va spune cum să le percepem prezența, cum să le înțelegem mesajele și să folosim prezența lor pentru a ne vindeca și a ne bucura mai mult de frumusețea existenței noastre.

***

Aveți mai jos prezentarea pe scurt a invitaților la eveniment:

Lucian MIHAI

Autor al cărții „Recalibrarea ființei – Cine ești TU?” (Editura Dharana),  este  Psiholog și psihoterapeut cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania,  specializările Psihoterapie de Familie, Cuplu, Sexologie, Copii și Adolescenți, Hipnoză

Membru al Asoiciației Române de Hipnoză.

Având o vastă cunoaștere și o bogată experiență în domeniul terapiilor complementar, Lucian MIHAI a elaborat o originală metodă psiho-energetică de vindecare holistică:  RECALIBRAREA FIINȚEI.

Lucian Mihai  susține Cursuri de ThetaHealing, Seminare de Dezvoltare Personală și Spirituală  și acordă consultații de psihoterapie, atât în București, cât și în țară.

Este student în anul 3 la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, urmând în același timp un master de Comunicare Eclesială.

Gabriela POPA

Autoare  a cărții „Vreme și Semne” (Editura Dharana) este licențiată a Universității Al. I. Cuza din Iași în specialitatea  Psihosociologie. Din anul 2015 colaborează cu  Lucian Mihai în documentarea și susținerea cursurilor de dezvoltare personală și în terapii.

Invitat special al evenimentului: DELIA MUREȘAN

Mesagerul îngerilor

Absolventă a Facultății de Psihologie, Certificată în Terapia cu Îngeri la nivel practitioner și la nivel avansat de Doreen Virtue, Certificată în Citiri în Cardurile Oracol cu Doreen Virtue.

„Terapia cu îngeri este o metodă alternativă de terapie care implică să lucrezi cu îngerii păzitori ai persoanelor, cu arhanghelii și cu maeștrii înălțați pentru a vindeca și a armoniza fiecare aspect al vieții. Terapia cu îngeri te ajută să primești ghidarea divină, mesaje clare și știi că nu mai ești singur(a)”.

Delia Mureșan se descrie pe sine astfel:

„Sunt un om simplu cu o misiune specială: aceea de a-i apropia pe oameni de îngeri și de Dumnezeu. Sunt o deschizătoare de drumuri, îmi place să învăț de la cei mai buni, cred în evoluția continuă și mă bucur de fiecare dată când pot să împărtășesc din experiența mea, din revelațiile mele. Mă simt onorată că am fost aleasă pentru a participa la această întâlnire și de abia aștept să vă transmit mesajele pe care îngerii le au pentru noi”.

Vă așteptăm cu drag!

Numai ganduri bune,

Ioan Busuioc, Editura Dharana

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page