Politica, Politica locala — august 23, 2013 at 14:52

Lovitură de teatru în politica călărășeană

by

imagesIronia sorții pentru PDL Călărași, Emil Muşat secretar executiv al PDL Călăraşi  s-a dus  să ceară de muncă la Răducu Filipescu, Preşedintele PNL Călăraşi. Filipescu milos din fire l-a angajat la Ecoaqua. Filipescu a declarant ]n conferinţa de presă săptămânală a PNL.

Dacă  nu ai de muncă şi adversarul politic îţi dă o pâine, ce viitor mai ai în politică sau dacă lumea acceptă situaţia, ce viitor mai are ţara asta,oraşul acesta??? Emil Muşat este până la urmă  o victimă a actualului PDL la Călăraşi. Dacă oamenii partidului nu au de muncă cum poţi să promiţi că vei face locuri de munca pentru alţii. Este interesant totuşi ce fel de politică va face secretarul executiv al PDL împotriva PNL când şeful PNL te-a angajat. Iliuţă nu a avut sau nu a vrut să-i dea de muncă lui Muşat? Dar şefii cei mari care l-au folosit împotriva lui Filipescu? Ce curvă-i poltica asta!!! Filipescu a judecat rece şi a punctat de două ori a slăbit PDL şi şi-a făcut şi imagine de băiat bun.Sau o fi semnalul…unificarea în PNL!!!???

Plecarea lui Muşat devoalează şi  atitudinea lui Iliuţă care nu este interesat în reconstrucţia partidului. Oricum ar fi fost Emil Muşat a fost un lider al PDL parcă odată mândria partidului la Călăraşi.Plecarea lui umilitoare înseamnă şi umilirea PDL-ului din Călăraşi de către Filipescu… şi  ce umilire….

Nelu Bălaşa

Apropo Emil Muşat este încă secretarul executive al PDL Călăraşi?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page