Politica, Politica naţională — mai 14, 2014 at 17:44

A lovit fobia trădării în PDL și PMP: 3 grei sunt așteptați să vireze

by

PDL și PMP au războiul lor personal, pe lângă luptele cu restul partidelor politice. După ce s-a format prin trădări ale oamenilor din PDL și cu susținerea nemijlocită  a lui Traian Băsescu, în PMP se întețesc emoțiile înainte de alegeri. 

tradare-1Liderii PMP se tem tare de tot ca primarii luați la grămadă de la PDL să nu întoarcă armele în ziua alegerilor, în cazul în care lucrurile nu merg bine. Primarii trecuți de la PDL la PMP joacă la două capete, iar la o adică ar putea întoarce armele.

Surse din PMP ne-au precizat că teama cea mai mare este ca primarii să nu vireze chiar în ziua votului. ”Dacă lucurile nu merg bine, pe la amiază ăia o taie, ca să aibă apoi cu ce să negocieze întoarcerea la Blaga. Dacă nu pornim ca din tun e greu!”, avertizează un lider PMP.

Pe de altă parte, nici la PDL nu e situația prea calmă. Liderii PDL se așteaptă la trădări grele de tot în partid și sunt avansate 3 nume: George Scripcaru (primarul Brașovului), Ioan Oltean (lider PDL Bistrița) și Emil Boc (primar de Cluj). Aceștia sunt așteptați să joace la două capete și să direcționeze voturi spre PMP.

Aceștia sunt greii asupra cărora planează suspiciuni majore. În afară de aceștia ar mai fi și alții care pot trăda, însă numele lor nu sunt încă devoalate sau nu sunt nici măcar cunoscute.

PDL mizează însă pe Vasile Blaga și capacitatea acestuia de a organiza lucrurile în ziua alegerilor. Asta este arma pe care mizează PDL și pe capacitatea lui Blaga de a-i monta pe oamenii vechi ai PD.

Cert este că în ziua alegerilor va fi un război pe viață și pe moarte între PDL și PMP, iar după alegeri am putea asista la o noapte a cuțitelor lungi în cele două partide, la care se mai adaugă și PNL.

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page