Ultimile Știri — august 28, 2016 at 18:31

Liviu Cicioc-Apetrei : Am rămas siderat de informatiile date întregii tari de o televiziune care nu a avut nici un reporter la Ostrov.Le consider ca fiind un imens afront adus imaginii tării noastre

by
photo
Buna ziua,
Ma numesc Cicioc-Apetrei Liviu,sunt Vicepreședinte al Patronatului Romconserv si președinte al Coop Agricole”Legume si fructe de la noi”.
La sugestia ministrului agriculturii Achim Irimescu si la invitatia OIPA Legume-fructe”Legrom”am participat pe 24.08.2016 in cadrul Centrului Oenologic Transfrontalier”Terasele Dunării”din Ostrov la expoziția de produse alimentare romanesti,proaspete si procesate.Expozitia a fost organizata cu ocazia vizitei in Romania a unei delegații guvernamentale si de oameni de afaceri condusă de ministrul agriculturii si industriei alimentare din Kuwait.
Intr-un spațiu generos si intr-o prezentare deosebit de atractiva am  expus productia de conserve de legume si fructe a membrilor reprezentativi ai Patronatului Romcomsev:RIURENI,Fabrica de conserve Buzau,CONTEC Tecuci,MGC Topoloveni,proiectul”Din grădinile României”.
Coop Agricola”Legume si fructe de la noi”a adus in expoziție toată diversitatea de legume crescute natural din Romania.Tot la standul nostru a fost prezenta si AGRICOLA Bacau cu peste zece sortimente de preparate si semipreparate din carne de pasare si pui si apa minerală”Izvorul muntelui”.
Marea diversitate a productiei noastre,calitatea si modul de prezentare al acesteia,dar mai ales gustul”aproape unic” cum avea sa aprecieze ministrul kuwaitian,au lăsat o impresie extraordinara
si au creat suportul unor viitoare relatii de afaceri.
Conform tradiționalei ospitalități romanesti tuturor oaspeților li s-a oferit un prinz foarte atent pregătit dupa toate rigorile religiei musulmane si udat din belșug cu mult apreciatele noastre sucuri si ape minerale.
Consider participarea noastra la intilnirea cu delegația din Kuwait un real succes si as dori perpetuarea unor astfel de manifestări patronate de ministerul si ministrul agriculturii.
Tocmai de aceea am rămas siderat de informatiile date întregii tari de o televiziune care nu a avut nici un reporter la Ostrov.Le consider ca fiind un imens afront adus imaginii tării noastre, reprezentanților săi cei mai importanți si noua,tuturor.Cred ca aceste informatii total neadevărate se pot constitui  in acțiuni de sabotaj al economiei noastre nationale si trebuiesc judecate ca atare.
Cu stima,
Liviu Cicioc-Apetrei,
Vicepresedinte Patronat Romconserv

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page