Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — mai 14, 2015 at 21:58

Limbajul trupului: cum isi folosesc femeile puterea de seductie

by

Pasarile canta, patrupezii se miros, cum insa depisteaza oamenii un partener interesat fara sa se face de ras in public? Exista asa zisul limbaj al trupului prin care sa depistezi chiar si intr-un metrou, partenerul interesat de tine. Acest limbaj este utilizat atat de femei cat si de barbati, si poate fi manifestat in mod intentionat sau neintentionat (inconstient).

11Alte gesturi de curtenire proprii femeilor: isi arunca parul peste unul din umeri sau pe spate, isi dezvaluie incheietura mainii, aceasta zona fiind considerata una din cele mai erotice parti ale corpului, sau isi dezvaluie palma inaintea barbatului. Aceste gesturi sunt foarte des intalnite la femeile fumatoare.

Picioarele femeii se indeparteaza mai mult decat atunci cand barbatul nu era in preajma ei, gest ce poate fi folosit atat in picioare cat si sezand. Leganarea soldurilor in timpul mersului, privirea catre barbat cu ochii pe jumatate inchisi pana ce acesta sesizeaza privirea ei, dupa care ea isi intoarce rapid ochii in alta parte; gura intredeschisa si buzele umezite, mangaierea obiectelor cilindrice, privirea laterala peste umarul ridicat, descoperirea genunchilor, jocul cu pantoful, asezarea picioarelor unul peste altul.

Limbajul trupesc este steagul pe care-l flutura femeile pentru a le atrage atentia barbatilor. Multe femei emana constient sau inconstient un anume fel de “senzualitate bruta” prin intermediul trupului.

Femeile sexy se misca lin, nu sunt nepasatoare fata de felul cu se aseaza, umbla, vorbesc si manifesta multa atentie fata de modul in care se imbraca. Un mers sexy trebuie sa exprime siguranta de sine si poate avea semnificatii erotice. Dupa parerea lui Florenz Ziegfeld femeia care nu profita de feminitatea ei ca sa invete sa umble corect, pierde foarte mult din atractia sexuala.

Un mers neatractiv se realizeaza pasind cu picioarele departate, lucru ce mareste siguranta deplasarii. Mersul cu picioarele departate la 5-13 cm este cel obisnuit. Daca distanta se reduce, mersul devine mai sexy. Tocurile inalte confera femeii care le poarta un mers mai sexy datorita faptului ca pasii se micsoreaza. In plus, o femeie isi pune in evident trupul purtand pantofi cu tocuri inalte.

O femeie sexy se aseaza degajat, liber, relaxat, sigura de ea si are o tendinta mai accentuata de a se apropia de barbatul cu care vorbeste decat femeile obisnuite. Exista mai multe feluri de a-ti incrucisa picioarele, de a-ti scoate pantofii in prezneta altor persoane, gesturi mici care determina atractie si exprima disponibilitate.

Domnilor, vreti sa stiti daca va doreste? Fiti atenti la astea:

Isi expune gatul.

Daca isi dezgoleste gatul, nu inseamna ca ii e cald, asa cum ai putea crede. E un semn de supunere. Este vulnerabila, dar deschisa cu totul catre tine. E momentul sa arati ca ai inteles ce-ti transmite si sa ataci in forta, complimentand-o si lasand, la randul tau, garda mai jos.

Se lasa pe spate...

…cu mainile usor desupra capului. Rar vei vedea o femeie expunandu-si subtiorii. Daca, totusi, o face, afla ca e lucru de care e constienta. In mod normal, vrea sa-ti transmita ca se simte comfortabil cu tine. Intervine, aici, si partea de care e mai putin sau deloc constienta: aceea de a trimite feromoni unui potential partener. Deci, esti pe calea cea buna!

Se joaca cu parul.

Daca isi rasuceste pe degete parul sau se joaca in orice alt fel cu el, e semn ca isi doreste sa o atingi. Chiar isi imagineaza, vizualizeaza, de cele mai multe ori, imaginea ta jucandu-te cu parul ei. Daca doar si-l aranjeaza, inseamna ca doar ii pasa de felul in care arata.

Se joaca cu colierul.

Daca in timp ce se joaca cu colierul, margele sau lantisorul pe care le poarta te priveste drept in ochi, poti lua acest gest ca pe o invitatie deschisa de a te apropia de ea. Poti incepe prin a-i complimenta bijuteria care-ti deschide drumul.

Picior peste picior.

Cand isi doreste sa-ti atraga atentia, femeia va incerca sa te faca sa-i privesti picioarele, expunandu-le din diferite unghiuri, in timp ce sta picior peste picior. Pentru barbati, pozitia sugereaza ca ea e pregatita pentru o intalnire la orizontala.

Isi linge buzele

O femeie isi poate umezi buzele cu limba din mai multe motive. In primul rand pentru ca aceastea sa fie umede si, deci, mai apetisante pentru tine. S-ar putea, insa, sa procedeze asa inconstient, imaginatia sa lucrand si incluzandu-te si pe tine in fantezie. Sau, e posibil sa-ti daruiasca, constient, o avanpremiera a ceea ce va urma.

Sugestie…orala

Daca se simte atrasa de tine, e posibil sa se joace inconstient cu o lingura, o bomboana sa orice altceva in gura. E, de departe, unul dintre cele mai bune semne pe care le poti primi.

Isi indreapta tinuta.

Daca ai prins-o aranjandu-se, cat timp ai fost la baie sau la bar, fii sigur ca incearca sa-ti atraga atentia. Ii pasa de tine cel putin atat cat sa incerce sa arate cat poate ea de bine.

Se atinge

Femeile stiu ca barbatii le adora atunci cand se ating singure, motiv pentru care intarzie cu propriile maini pe anumite portiuni ale corpului. Uneori, nu fac decat sa-si imagineze cum ar fi daca mana ar fi a ta. Oricum ar fi, e o invitatie spre apropiere.

Iti arata mana stanga

Daca intalnirea la care tocmai participi nu merge, din diferite motive, poate si doar din simplul fapt ca ea se uita la ceas, e cazul sa mergi mai departe. Daca in local o alta femeie te priveste, iar unul dintre degetele sale de la mana stanga se joaca cu paharul, e posibil sa-ti arate inelul de logodna, verigheta sau lipsa acestuia.

Acum, ca ai aflat care este situatia, in ambele cazuri ea ar vrea sa va cunoasteti.

A vrut doar sa-ti arate cum sta treaba.

Te lasa pe tine sa decizi.

Nu are rost acum sa stam sa deliberam de fapt… cine cucereste sau cine se lasa cucerit!

sursa:  Asociatia Femeia de Astazi

1 Comment

  1. Wavatar denis1 spune:

    Un articol foarte interesant!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page