Politica, Politica locala — mai 23, 2014 at 22:00

Liderul Mişcarea Populară Călăraşi, Dragoş Coman: „Îi îndemnăm pe toți românii să vină la vot pe 25 mai ca să arate că România nu este a PSD-ului”

by

PMP are încredere că alegerile europarlamentare vor aduce un scor foarte bun pentru PMP și, în același timp, vor demonstra că PSD poate fi învins de electoratul de centru-dreapta. Această victorie asupra PSD ar însemna  pregătirea terenului pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. “Au fost zile grele pentru un partid care acum şi-a început construcţia, dar şi frumoase ţinând cont: de feedback- ul pe care l-am primit în rândul oamenilor. Oamenii ne-au primit bine şi probabil în baza tinereţii noastre, a faptului că încercăm să ne profilăm la CăIăraşi ca partidul în blugi”, mărturiseşte Coman.

pozaPMP are oameni bine pregătiţi, care au realizări profesionale și administrative autentice. Dovedesc acest lucru prin lista pentru alegerile europarlamentare, pe care se regăsesc oameni valoroşi și cunoscuți. Lista conține oameni precum Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Daniel Funeriu sau Ruxandra Dragomir.

În același timp, PMP consideră că alegerile europarlamentare din 25 mai trebuie să fie și un semnal pe care românii îl dau împotriva guvernului Victor Ponta. Mișcarea Populară face un apel la toți românii să sancționeze prin vot această guvernare incompetentă, coruptă și leneșă. “Îi îndemnăm pe toți românii să vină la vot pe 25 mai ca să arate că România nu este a PSD-ului, că românii nu sunt sunt servitorii baronilor locali PSD și că PSD nu poate face tot ce vrea în această țară”.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page