Cultură şi Educaţie, Educaţie — mai 20, 2015 at 20:56

Liceul Tehnologic Transporturi Auto: La Ceas aniversar

by

Motto: “Educaţia este cea mai puternică armă cu care putem schimba lumea “ Nelson Mandela

În timp ce reforma educaţiei româneşti este investită aproape anual cu câte o nouă formulă executorie, care se vrea mai reformatoare decât precedenta, întru confuzia deplină a societăţii, liceele tehnologice se încăpăţânează să existe. Asta face LTTA de 50 de ani.

imgTrecut prin comunism, prin reforme, printr-o multitudine de schimbări, definiri şi redefiniri, Liceul Auto încearcă să ducă mai departe tradiţia. Singurul liceu auto din Călăraşi crede , în ciuda tuturor dificultăţilor, că lumea transporturilor călărăşene este mai bogată şi mai “pe roate” şi graţie nouă şi absolvenţilor noştri. Pentru că  Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Calarasi îşi propune să ofere servicii de educaţie şi formare profesională în conformitate cu cerinţele comunităţii locale şi cu dinamica pieţei muncii.

Vrem să arătăm concetăţenilor şi oaspeţilor noştri că intenţionăm să păstrăm cu orice preţ istoria şi tradiţia, dar în acelaşi timp să contribuim cât mai mult posibil la modernizarea instituţei. Este greu, din cauza instabilitatii politice, a veşnicei rotiri a miniştrilor din diverse partide politice, care, de dragul de a-şi aduce propriile  contribuţii, uită , coborând din elegantele lor limuzine, că transportul este o necesitate, nu un moft. Eu voi continua să-mi impun responsabilităţi, de care voi încerca, împreună cu colegii mei, bineînţeles, să mă achit cât mai bine.

Doresc astăzi, la ceas aniversar, să îmi exprim  încă o dată recunoştinţa faţă de toţi slujitorii şcolii mulţumindu-le tuturor pentru munca depusă cu cinste, demnitate şi eficienţă. Mă înclin cu respect în faţa dascălilor, de ieri şi de astăzi. Împreună cu colegii, elevii si absolvenţii să dorim ca urarea „La mulţi ani!” să dea Liceului Auto dimensiuni jubiliare.

Director, Claudia Pavalaşc

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page