Anunţuri, Ultimile Știri — iunie 5, 2013 at 21:29

Liceenii au ocazia să afle cum pot deveni pompieri profesionişti

by

RECRUTARE PENTRU POMPIERI 14I.S.U. Călăraşi recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile M.A.I., arma Pompieri. Liceenii au ocazia să afle cum pot deveni pompieri profesionişti.

Inspectoratul  pentru  Situaţii  de  Urgenţă “Barbu Ştirbei”  al  judeţului  Călăraşi  recrutează în această perioadă candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru arma Pompieri – sesiunea 2013.

În acest sens, vor fi scoase la concurs 160 de locuri, după cum urmează :

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Pompieri – specialitatea „Instalaţii pentru construcţii” – pompieri: 35 de locuri (dintre care un loc pentru romi);

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”- Boldeşti, judeţul Prahova: 100 de locuri specialitatea „subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă” – bărbaţi (dintre care 2 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi) şi 25 de locuri pentru specialitatea „maiştri militari auto”.

De asemenea, sunt scoase la concurs locuri la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior M.A.I. / M.Ap.N. se primesc de către structura de Resurse Umane din cadrul  I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi până la data de 19 iunie 2013, iar fişele de înscriere pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 06 august 2013.

RECRUTARE PT POMPIERI

 

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane de la reşedinţa unităţii, Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  „Barbu Ştirbei”, din  municipiul Călăraşi, str. Bucureşti, nr. 344 sau la telefoanele :  311.818 ,  314.692 , sau accesând  www.isucalarasi.ro.

În această perioadă cadrele Biroului Resurse Umane se deplasează la unităţile de învăţământ din judeţ pentru a face cunoscută modalitatea de accedere în instituţiile Ministerului Afacerilor Interne.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plt. maj. Tătăranu Ştefan-Ovidiu

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page