Evenimente, Ultimile Știri — august 30, 2015 at 18:51

Lica Voicu de ziua comunei Independenta- Sa petrecem pentru ca meritam!

by

IMG_3577

Locuitorii comunei Independenta au avut parte sambata de multa distractie si voie buna.  Primarul Lica Voicu a organizat cu success si in acest an Ziua Comunei Independenta, eveniment care a reusit sa adune peste 1.000 de participanti.

  Parcul din Independenta a devenit ieri aproape neincapator pentru toti oamenii care au dorit sa participe la ziua acestei comune, manifestare ce s-a bucurat si in acest an de un adevarat success.IMG_3608

Vremea frumoasa de afara s-a imbinat perfect cu jocul, cantecul si voia buna, lucruri care i-au facut pe cetateni sa uite pentru o clipa de grijile cotidiene.

Pentru petrecăreţi cele mai căutate locaţii au fost şi de această dată terasele, unde, la preţuri moderate, micii şi berea au fost în topul preferinţelor. De asemenea, participanţii au avut parte de o serie de surprize muzicale, iar artisti cunoscuti precum Petrica Matu Stoian, Lorena, dar si altii, au urcat pe scenă, spre surprinderea multora.IMG_3491

Astfel, locuitorii din Independeta au adus mii de multumiri primarului Lica Voicu  pentru ca si in acest an le-au adus artistii preferati, dar si muzica populara aproape de sufletul lor. Totodata, la aceasta sarbatoare, participantii, in special cateva batrane care au aratat ca iubesc muzica populara, nu au putut sta pe scaune, s-au incins la hora si au cantat alaturi de interpretii indragiti.

Pe scena si-a facut aparitia si Ansamblul comunei, “Hora Independentei”, care a incantat privirile tuturor participantilor.

De altfel, la invitatia edilului-sef al comunei, la acest eveniment a participat si prefectul judetului Calarasi, George Iacob, precum si presedintele Asociatie Comunelor, filiala Calarasi, Nicolae Pandea.

Seara s-a incheiat cu un impresionant foc de artificii, care i-a incantat in special pe cei mici.

“In aceasta zi, vin cu un apel catre dumneavoastra- sa petrecem pentru ca meritam. Se pare ca Dumnezeu a tinut cu noi si ne-a ajutat ca in aceasta localitate sa avem toate motivele din lume sa luam parte la distractie. In derulare in aceasta comuna se afla un mare proiect, in care vor fi asfaltati 15, 2 km de drum pana la sfarsitul anului, iar pe data de 4 septembrie avem si licitatia la apa. Avand in vedere ca avem in derulare aceste proiecte importatnte, fac un apel la dumneavostra sa petrecem cat mai bine pentru aceste realizari pe care le-am obtinut impreuna. La multi ani, sa ne intalnim sanatosi si cu alte ocazii”, le-a transmis primarul Lica Voicu tuturor participantilor.

Nelu Bălașa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page