Evenimente, Ultimile Știri — august 13, 2017 at 21:39

Lică Voicu a avut oaspeți de seamă la zilele comunei Independența

by

IMG_3792

Ludovc Orban Președintele PNL,Răducu Filipescu senator-vicepreședinte PNL regiunea Muntenia,Dan Drăgulin primarul municipiului Călărași,președintele PNL  județul Călărași-membru în Biroul Executiv al PNL,Vasile Iliuță președintele Consiliului Județean,Vali Barbu vicepreședintele consliului județean au onorat cu prezența una din cele mai performante echipe ale liberalilor din județ condusă  de primarul Lică Voicu și secondat de viceprimarul Florin Radu.

Delegația liberalilor a fost primită la primărie cu pâine și sare după care oaspeții au fost prezentați sătenilor.Ludovic Orban și Dan Drăgulin au salutat mulțimea și au adresat felicitări edililor și comunității.

IMG_3804

Încrustarea pe răbojul vremii a celui de-al 124-lea an de existență a localității noastre imi oferă plăcutul prilej, să-mi îndrept gândurile spre comunitatea care le-a luminat calea vieții, le-a oferit posibilitatea de a deveni oameni de caracter, prețuiți și respectați a declarat primerul Lică Voicu pentru Argument.

Retrăind cele mai plăcute crâmpeie din viața comunei Independența, mai tineri sau mai vârstnici, ne simțim fericiți că am ajuns să sărbătorim acest eveniment și să ne bucurăm de progresele și realizările localității în care trăim.

Independența se prezintă la ceas aniversar cu realizări remarcabile în ceea ce priveste infrastructura,viața economică,social culturală și sportivă, care o situează printre cele mai bine gospodărite comune din județul Călărași..

Independența este un nume care obligă este  și am reușit, an de an, să ținem ștacheta ridicată,prin rezultatele obținute. Vreau să îi salut, cu acest prilej, pe toți locuitorii comunei și să îi asigur de sentimentele mele de recunoștință. Într-olocalitate , fiecare persoană are importanța ei, pentru că, împreună, formează o echipă ce are pe umeri rolul de a aduce progrese din diferite domenii, dar care are, în primul rând, rolul de a da conținut și substanță vieții, cel care dă adevăratul contur al comunității, a încheat primarul Lică Voicu.

IMG_3823

Aniversarea de astăzi a fost susținută de un Program aristic susținut de Fuego, Constantin Enceanu, DJ Rynno şi Silvia,ansamblul folcloric Hora din Independența,Ansamblu folcloric din Muntenegru.

 

Nelu Bălașa[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.