Interviuri — aprilie 18, 2019 at 20:31

Lică Voicu: am rămas în politică datorită domnului  Motreanu,îi port respect

by

Am încredere că răbdare și pregătirea domnului Dan Motreanu,calitățile sale  deosebite,tactul și hotărârea asigură un plus listei candidaților liberali.

Lică Voicu este un primar tânăr,ambițios tenace și răbdător. Cu aceste calități a reușit să aducă finanțări pentru comuna Independența, de 200 miliarde vechi.
Un asemenea program de modernizare,un asemenea volum de finanțări și într-o perioadă atît de scurtă nu a văzut Independența în toată istoria ei.
Reușitele remarcabile îl fac pe Lică Voicu unul dintre cei mai buni primari din județ,prin prisma rezultatelor și a transformărilor istorice pentru comunitatea locală din Independența.

Lică Voicu susține lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare și în special pe Dan Motreanu de care îl leagă multe amintiri plăcute în politică.

 Datorită perseverenței și insistenței domnului deputat” așa cum îi zic eu domnului Dan Motreanu am rămas în politica și azi sunt primarul comunei Independența, a declarat Lică Voicu pentru Argument.

Îi mulțumesc și așa am putut să-i fiu de ajutor in 2008 și dânsul 2012 mie, în obținerea mandatului de primar. Voi face tot ce depinde de mine ca în Independența să obțină un rezultat bun.

 Port respect și recunoștință domnului Dan Motreanu și îi doresc succes în toată țara.

Am încredere că răbdare și pregătirea domnului Dan Motreanu,calitățile sale  deosebite,tactul și hotărârea asigură un plus listei candidaților liberali.

Dan Motreanu a fost de nenumărate ori în comuna Independența și județul Călărași, este cunoscut și iubit în comună și în județ, a încheiat primarul comunei Independența Voicu Lică

Dan Motreanu:  Starea generală este de optimism, …şi cred că vom avea rezultate foarte bune. România are nevoie de o guvernare de dreapta, are nevoie de un preşedinte de dreapta şi un preşedinte pentru toţi românii. Așa era starea de spirit  a lui Dan Motreanu la momentul când în urmă cu ceva timp îi luam un interviu pe care il redau în https://www.argumentpress.ro/interviu-cu-dan-motreanu-vicepresedinte-pnl/

 

A consemnat,

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!