Cultură şi Educaţie, Educaţie — septembrie 25, 2016 at 12:40

Let’s do it, Școala „Mircea Vodă”!

by

Pentru al cincilea an consecutiv, echipa “Let’s Do It, România!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curăţenie de pe 24 septembrie, eveniment ce îşi propune să curețe  toată ţara  într-o singură zi.

scoala mircea vodaEchipa de voluntari, cadre didactice și elevi de la Școala Gimnazială ,,Mircea Vodă Călărași a răspuns pozitiv și în acest an la invitația echipei “Let’s Do It, România!”.

Începând cu ora 9.00 dimineața, pregătiți cu saci menajeri și manuși, plini de energie și dornici să facă o schimbare pentru comunitatea lor, cei 26 de voluntari elevi însoțiți de șase cadre didactice au igienizat străzile   Luceafărului, Dumbravei, Pescăruși și Dropiei din cartierul Mircea Vodă, dând un exemplu demn de urmat și celor care locuiesc în zonă.

La finalul activității, au rezultat 13 saci de deșeuri care au fost preluați de firma de salubritate locală.

Elevii au fost mândri să participe la cel mai mare proiect de voluntariat pentru o cauză nobilă: curățarea orașului de deșeuri. Au lucrat în echipă și și-au dezvoltat spiritul civic. Au conștientizat că protecția mediului înconjurător depinde de fiecare dintre ei, astfel de activități având importanță majoră pentru educația pe tot parcursul vieții.

Consilier Proiecte și Programe Educative,

Prof. Sârbu Nicoleta

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page