Plăcerile vieţii, Seducţie — septembrie 13, 2014 at 19:04

Lenjeria intimă vorbeşte despre modul în care fac sex femeile

by

Este aproape dezbracata – felicitari! Inainte de a merge mai departe, fii atent la lenjeria ei pentru a-ti da seama in ce stare este pentru noaptea respectiva.

Stii cum se spune: „Haina il face pe om”. Ei bine, lenjeria intima dezvaluie multe despre femei sau cel putin in prima noapte pe care o petreceti impreuna. Adevarul este ca femeile petrec mult timp gandindu-se la ce lenjerie sa poarte atunci cand stiu ca vor fi admirate in ea. Petrec o multime de timp in oglinda, privindu-se din unghiuri diferite si punandu-si o multime de intrebari. Poate parea nebunesc ceea ce fac, insa barbatii sunt cei care incaseaza toate beneficiile. E bine de stiut ca, indiferent ce poarta o femeie in seara in care faceti amor pentru prima oara, lenjeria dezvaluie o multime nu doar in legatura cu personalitatea ei, ci si despre ce asteapta ea in pat in noaptea respectiva.

fata9Fundite si pampoane

Cand o femeie face sex cu tine pentru prima oara iti ofera un cadou. „Cand poarta o asemenea lenjerie, pur si simplu se impacheteaza ca un cadou”, sustine sexologul Jennifer Baumgartner. Ceea ce inseamna ca vrea ca tu s-o faci sa se simta nepretuita. Cheia pentru a elibera fiara din ea este sa o primesti cu lumanarele si sa-i torni sampanie in pahar. Acestor femei le place cand tu preiei controlul. Asa ca da-i drumul!

G-string

Cand o femeie poarta asa ceva atunci este clar ca nu vrea s-o faceti pe intuneric. „Este foarte sigura pe ea insasi si nu are inhibitii”, sustine Baumgartner. Unei astfel de femei ii place sa fie deasupra sau sa o faceti pe la spate. Nu uita sa-i complimentezi fundul.

Boxeri

O astfel de lenjerie lasa vederii suficient cat sa te starneasca, dar acopera suficient cat sa te faca curios in legatura cu ce se afla sub boxeri. „O femei care se imbraca asa va ceda mai greu, adica vei avea nevoie de mult preludiu pentru a ajunge acolo unde iti doresti”, te sfatuieste Baumgartner. Sarut-o, maingai-o, musc-o inainte de a merge mai departe. La final va spune ca a avut parte de cea mai tare partida de sex din viata ei.

Lenjerie alba de bumbac

Aceasta femeie iti spune ca nu are nevoie de ajutor pentru a-ti arata ca este fierbinte. Totodata, preferintele ei sugereaza ca se simte confortabil alaturi de tine si ca te place suficinet pentru a-ti dezvalui partea ei vulnerabila. „Acesta lenjerie este ca si cum te-ar lasa sa o vezi fara machiaj”. In ceea ce priveste gusturile ei sexuale, prefera lucrurile simple (cel putin la inceput), asa ca lasa pozitiile complicate pentru mai taziu (dupa ce ati facut amor de cateva ori deja).

Lenjerie intima retro

Potrivit lui Baumgartner acest tip de lenjerie este facut pentru a exagera figura feminina, iar cand o femeie poarta asa ceva vrea ca tu sa-i remarci curbele. „Este tipul de femeie care se simte puternica datorita feminitatii, insa isi doreste ca tu sa faci prima miscare”. Poate ca va vrea sa incepeti in pozitia misionarului insa nu-ti va spune pana unde vrea sa mergeti.

Lenjerie cu mesaj

Daca dupa ce si-a dat blugii jos vei descoperi ca pe fund are inscriptionat un mesaj, fie spera ca vei rade sau tanjeste sa-i dai o palma peste fund. „Aceasta este modalitatea ei de a sparge gheata”, considera Baumgartner. „Prima partida de sex poate fi stanjenitoare, iar ea este o persoana care foloseste umorul pentru a se relaxa”. Asa ca intra in jocul ei si spune o replica inteligenta in legatura cu acel mesaj.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page