Evenimente, Ultimile Știri — august 30, 2019 at 19:38

Lăsați  vrăjeala! Vasile Iliuță a vrut să taie coada pisicii și  a nimerit în stupul cu viespi de sorginte comunistă

by

Drumul uzinal de la Siderca transformat în DJ a fost multă vreme ținut în ambiguitate de diferite administrații și trenează de pe vremea comuniștilor. Acest drum a adus în actualitate atât ambiguitățile vremii cât și metodele,metehnele comuniste.

Vasile Iliuță a vrut să taie coada pisicii și  a nimerit în stupul cu viespi. Drumul neglijat multă vreme de administrații ai căror membri… acum s-au simțit lezați.. pentru că neputința lor a fost devoalată..chiar și fără intenții!!!… au folosit metodele comuniste pentru înăbușirea inițiativei… Acei membri… mulți dintre ei acești membri… ai unei administrații neputincioase s-au  solidarizat împotriva inițiativei. Nu Vasile Iliuță i-a deranjat ci inițiativa lui Vasile Iliuță care i-a lăsat în ofsaid.

Dar lăsați vrăjeala!

Drumul uzinal de la Siderca drumul de intrare dinspre vest în Călărași, datorită ambiguității situației juridice și cadastrale a fost lăsat neîntreținutt.  Din 2005 nu s-au mai efectuat lucrări pe acest drum.     Arată jalnic și periculos.

Așa că primăria Călărași: învățați să scrieți bine certificatele de urbanism și formulați cerințele legale clar pentru eliberarea autorizației de construire…și repede …faceți lucrurile astea repede!!!  Faceți  publice documentele pentru acest drum: certifictul de urbanism și cerințele pentru eliberarea autorizației de construire!

Consiliul Județean respectați exigențele și pregătiți-vă  să modernizați rapid acest drum…vine iarna!

Subliniem conflictul în esență nu este între persoane. Este între mentalități și comportamente diferite ale căror exponenți s-a manifestat în zilele conflictului fraticid din PNL.  Și e grav că se petrece chiar în PNL. Este conflictul  dintre mentalități și metehne comuniste care vor să înlăture inițiativa și  inițiativa însăși,competiția … este conflictul între încremenirea în proiect și dinamica dezvoltării …conflictul între individ și gașcă…dintre dorința și hotărârea „de a face” și  mentalitatea „las’  că merge și așa”

Analizați Dumneavoastră!
publicul este suveran

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page