Evenimente, Ultimile Știri — iunie 14, 2014 at 13:06

LANSARE CU DOI PLUS UNU, FĂRĂ CÂRMACI

by

Backup_of_Backup_of_Backup_of_archiudean - Copy

S-a lansat. Cine? Ea, cartea. Ele, cărțile. Care cărți? VISUL UNEI NOPȚI PE FACEBOOK, a Mirelei Lungu, poezie. LUSTRUIREA ARMELOR – de Mihail Gălățanu, roman.

S-au lansat, până acum, de două ori – şi urmează o a treia lansare.
Prima lansare a fost la târg, la BOOKFEST, la standul editurii HERG BENET. A FOST Alex. Ştefănescu şi a vorbit despre ambii combatanţi. A vorbit şi Cristina Nemerovschi. Au venit prieteni dragi, cititori, s-au vândut vreo douăzeci de cărţi. Prezenţii nu au depăşit cifra 50, la vârful lansării, care a durat aproximativ o oră şi zece minute. Maestrul de ceremonii, centrul (fizic) şi epicentrul lansării a fost însuşi Alex. Ştefănescu, în chip de monstru, bineînţeles sacru.

• PE FEISBUCIUK

Nelu Bălaşa, brav prieten & călărăşean până în vârful unghiilor, i-a propus lui Alex. Ştefănescu şi nouă tuturor (aşteptăm – şi pe această cale – răspunsul lui Alex., aflat mereu pe FACEBOOK/ feisbuciuk, cum zice grupul DIVERTIS) să ne reedităm cu lansările la Călăraşi, împreună cu vinurile de Ostrov.

• ALEX. STEFĂNESCU, SHIVA DANSÂND. CU MAI MULTE BRAŢE

În timp ce va vorbi despre cărţi, Alex. Ştefănescu va mânca raci (fierţi), cu o mână va pescui, iar cu altă mână va citi o carte, în timp ce, cu cealaltă mână, o va mângâia, părinteşte, pe cap, pe numita Mirela Lungu.
Deja, lansarea s-a relansat joi 12 iunie la LIBRĂRIA HUMANITAS DIN FUNDUL CURŢII, în prezenţa mesmerizantă a Crinei Matei, actriţă evadată chiar din parfumul crinilor letali (ale tale, rostiri/şoapte criminale, vorba unei noi manele puse pe muzică uşoară).

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page