Cultură şi Educaţie, Educaţie — iulie 8, 2013 at 14:56

La Şcoala Nicolae Titulescu s-au obţinut 5 medii de 10 la Evaluarea Naţională 2013 din cele 9 care s-au obţinut în judeţ

by

placheta SEDacă vrei să reuşeşti se poate!
Sau…
La Şcoala Nicolae Titulescu s-au obţinut 5 medii de 10 la Evaluarea Naţională 2013 din cele 9 care s-au obţinut în judeţ 

Ce înseamnă asta?
TU ca OM eşti direct responsabil de acţiunile tale şi dacă nu eşti conştient de ceea ce  urmează să faci nimeni nu poate fi tras la răspundere pentru eşecul tău.
Cei 143 de elevi care s-au înscris la examenul de Evaluare Naţională de la Şcoala Nicolae Titulescu, au înţeles că un „examen este un examen”…că poate fi şi greu, dar… poate  fi  şi uşor, că dacă tu într-adevăr vrei să înveţi, înveţi şi îl treci cu brio.
Tocmai asta au demonstrat şi notele de 10 obţinute… 17 la matematică şi 5 la limba română.
Promovabilitatea de 94,40% la limba română şi 86,71% la matematică, precum  şi  faptul  că  32,16%  din candidaţi au media la examen peste 9,  înseamnă că elevii nu au trebuit decât  să îşi dea silinţa!
Rezultatele spectaculoase ale elevilor de la această şcoală la Evaluarea Naţională au fost cele 5 medii de 10, din cele 9 obţinute pe judeţ:
– Alexandru Andreea Maria
– Ghenu Mirela Mihaela
– Marcu Nicolescu Cezar
– Neagu Ana Maria
– Tuţă Alexandra Ioana

De remarcat că elevele Ghenu Mirela Mihaela şi Tuţă Alexandra Ioana vor intra la liceu cu media 10, pentru că şi media de absolvire a claselor V-VIII a fost tot 10!
Tuturor acestor adevăraţi “copii de aur”, sincere felicitări şi o binemeritată vacanţă plăcută!
Aşa că…dacă vrei să reuşeşti se poate!
Mariana Ionescu

 


Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page