Comunicate de presă — aprilie 13, 2017 at 11:50

La pas, prin microregiunea Valea Mostiștei

by

Gal-ul Valea Mostistei, in conformitate cu activitatile prevazute in Strategia de Dezvoltare Locala si conform unui calendar de desfasurare existent, organizeaza si desfasoara activitati de animare a teritoriului.

valea mostisteiGal-ul gestioneaza un proces complex de dezvoltare economica si sociala, locala, incercand sa ofere oportunitati financiare, tuturor factorilor interesati din aceasta microregiune. Gal-ul este o structura parteneriala in care fiecare membru are obligatia dar in acelasi timp si dreptul de a fi consultat, informat si de a i se cere parerea pentru fiecare activitate care se desfasoara in procesul de reglementare locala a programului LEADER.

In acest sens, utilizand documentele de informare tiparite, au inceput sa se desfasoare vizitele in teritoriu. Initial sunt abordate primariile comunelor care fac parte din Gal, dar se poarta discutii si cu ceilalti membrii ai parteneriatului in functie de solicitarile existente. Animarea se desfasoara abordand conceptual aceasta activitate, astfel incat sa se obtina cele mai eficace rezultate si un impact aferent corespunzator.

Documentele noastre, care asigura transferul de informatii, o expunere vizuala folosind afise, pliante si brosuri, au rolul de a furniza cunostintele necesare pentru potentialii beneficiari, de a crea increderea in masurile adoptate si de a asigura transparenta decizionala specifica acestui program.

Activitati de acest gen au fost desfasurate de catre Gal-ul Valea Mostistei, intr-o prima etapa in ziua de 12 Aprilie 2017, in localitatile Dor Marunt, Lehliu Gara, Lehliu, Nicolae Balcescu si Ileana.

Prezenta reprezentantilor dministratiei publice locala la aceste intalniri, dar si a altor persoane interesate au asigurat fundamentul unui grad de audienta asteptat si de asemenea a oferit feedback-ul firesc al acestor intalniri.

Au fost afisate materiale informative, iar in primariile nou venite in parteneriat Gal-ul a expus roll-up-uri special concepute care sa sporeasca gradul de vizibilitate al organizatiei si al programului.

Ecourile acestor activitati nu s-au lasat mult asteptate si ele pot fi cuantificate prin numarul mult mai mare de cetateni care au abordat Gal-ul, pentru furnizarea de clarificari, comparativ cu perioada dinaintea organizarii acestei actiuni.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page