Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Evenimente — February 29, 2016 at 14:19

La mulți ani, Nelu Geaulea!

by

Ziua de 29 februarie este una neobişnuită, o zi rară, care vine o dată la patru ani. Potrivit astrologilor, cei născuţi pe 29 februarie emană un aer tineresc şi sunt mai neobişnuiţi. Așa că, azi, o dată la 4 ani, artistul popular și prietenul nostru de suflet Nelu Geaulea, un om cu adevărat special, își sărbătorește ziua de naștere.

nelu geauleaȘi pentru că e o zi plină de sărbătoare și semnificații pentru prietenul nostru Nelu Geaulea, care împlinește 52 de ani, noi îi urăm mulți ani fericiți și împliniți, să fie un om adevărat ca și până acum și departe de orice invidie, să se bucure și să înveselească inimile oamenilor pentru mulți ani, să iubească și să fie iubit… să prețuiască și să dăruiască deopotrivă harul cântecului pe care soarta i l-a dăruit!… Fie ca din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea să-și facă casă din sufletul tău și să nu mai plece, să ai doar zile însorite și multă fericire alături de toți cei dragi inimii tale! La mulți ani, prieten drag!

Nelu Geaulea este un instrumentist care l-a avut ca și mentor și prieten pe maestrul George Udilă. A fost perfect normal ca în timp să devină un bun profesionist, depunând foarte multă muncă, seriozitate, punctuaIitate și dedicatie.

Are planuri și proiecte mărețe în ceea ce privește cariera lui profesională și crede că orașul Călărași merită mult mai mult decât un festival anual de folclor, că există oameni cu experiență care știu ce înseamnă și iubesc folclorul autentic și sunt dispuși să pună tot sufletul în promovarea lui.

De ceva timp a început să se promoveze, a înțeles că trebuie să lase modestia la o parte, și în toate videoclipurile sale promovează folclorul autentic, aplecându-se cu atenție asupra fiecărei noi piese care apare în fata publicului, din respect pentru acesta.

Din punctul său de vedere, artiștii de folclor reprezintă România peste tot, pentru că au tricolorul cu ei în toată lumea. Ei sunt adevărații ambasadori ai României și că autoritățile ar trebui sa îi prețuiască și să se îngrijească de ei, ca de niște adevărați promotori ai valorilor naționale.

La mulți ani, Nelu Geaulea!

la multi ani1

Redacția Argument

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.