Editoriale — august 27, 2016 at 20:12

La masa cu ministrii din Romania si Kuweit

by

IMG_2278Miercuri, 24 august 2016, la Domeniile Ostrov doua delegatii responsabile ale popoarelor roman si kuweitian au apropiat relatiile dintre popoarele noastre.

Am participat la multe evenimente de nivel inalt. Acest tip de vizite de stat sunt caracterizate de pregatire, seriozitate si preocupare pentru realizarea obiectivelor .

Poporul roman respecta poporul kuweitian si pe emisarii lui, delegatia condusa de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul, domnul Dr. Ali Saleh Al Omair.

Oameni importanti din cercetarea si productia agricola romaneasca intr-un efort concertat au prezentat excelentei sale ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul, domnul Dr. Ali Saleh Al Omair, rezultatele si potentialul productiei legumicole si fructifere in vederea dezvoltarii realtiilor dintre cele doua popoare .

Suntem onorati de atentia si interesul manifestat de delegatiile ministerelor pentru produsele si preocuparile noastre si facem eforturi deosebite in productie si cercetare pentru a obtine legume si fructe de cea mai buna calitate”, a declarat Oana Belu gazda exopzitiei si intalnirii.

Intr-o atmosfera de seriozitate si responsabilitate maxima dublata de un profesionalism si o atentie deosebita intr-un climat de consideratie si respect reciproc s-a derulat un fructuos dialog.

Am fost prezent in fiecare secunda de la ora 14.00 pana la 18.00 cat s-a desfasurat aceasta vizita oficiala.

Rezultatelele fructuoase si sucesul deosebit al acestei vizite pentru progresul relatiilor economiice dintre cele doua state, ne fac sa respingem umbrele de indoiala pe care stiri ce nu au nici o legatura cu evenimentul profereaza minciuni, calomnii si diversiuni necredibile si neconvingatoare. Minciuni gogonate insirate cu ata alba nu au produs efectul de senzational asteptat.

Vizita a respectat cu rigurozitate toate exigentele si canoanelor vizitelor diplomatice oficiale.

Avem o consideratie deosebita fata de ministrul din Kuweit Dr. Ali Saleh Al Omair si ministrul roman Achim Irimescu pentru deschiderea si preocuparea in relatiile bilaterale dintre Romania si Kuweit,pentru dezvoltarea lor in beneficiul ambelor popoare.

Acesta a fost scopul principal al vizitei si noi cei care am participat consideram ca fost atins cu prisosinta.

Nelu Balasa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page