Editoriale, Interviuri — august 24, 2019 at 17:42

La Cuza-Vodă o forfotă constructivă care nu a mai fost de mult. Marius Cojocaru un primar cu o viziune și o energie nouă

by

Cuza-Vodă una dintre cele mai importante comune din județul Călărași a fost multă vreme într-un con de umbră datorită inerției administrațiilor locale care s-au perindat de–a lungul timpului. Un potențial economic și o așezare favorabilă,dar și un buget important au rămas nevalorificate.

Venirea Primarulului Marius Cojocaru la conducerea administrației locale a însemnat o îmăprospătare a administrație ,o altă viziune și o mult mai eficientă folosire a resurselor și a oportunităților.

Marius Cojocaru a gândit și a început o  serie de proiecte care înseamnă totodată și începutul modernizării și dezvoltării edilitar urbanistice a satelor Comunei Cuza Vodă  (Ceacu,Călărașii –Vechi,Cuza-Vodă) Marius Cojocaru este un primar cu o viziune și o energie nouă care trasează  mai bine coordonatele dezvoltării.

Cu o preocupare și atenție egal distribuită pentru satele comunei, Marius Cojocaru este atent la dorințele cetățenilor și inițiază proiecte care să răspundă nevoilor locuitorilor și agenților economici. Eforturi și o forfotă constructivă care nu a mai fost de mult timp în comuna Cuza-Vodă  se regăsesc pe străzile satelor Ceacu,Călărașii –Vechi,Cuza-Vodă.

Peste 20 de proiecte, unele începute, altele care urmează să fie puse în aplicare vor defini o nouă traietorie a dezvoltării și o nouă calitate a vieții în comuna Cuza-Vodă.

Marius Cojocaru: Există un progres real și vizbil în domeniul proiectelor. Au fost accesate proiecte prin PNDL,GAL,CNI .  Sunt hotărât să recuperăm rămânerea în urmă in ceea ce privește dezvoltarea edilitară a comunei și să valorificăm avantajele,potențialul și hărnicia cetățenilor comunei.

Avem un buget mai generos decât alte comune și dorim să dăm comunei Cuza-Vodă un statut și o poziție pe care i le conferă antreprenorii,cetățenii prin buget și posibiltăți. Până la sfârșitul anului se vor concretiza aceste declarații.

Ce  a mai spus  primarul Marius Cojocaru  vedeți în filmul realizat în coproducție cu Atitudinea din  Călărași și Călărași News

 

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page