Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 3, 2018 at 14:31

La  Călărași,echipele de propagandă și chipurile “isteților neputincioși”  exhibionează după decenii de nepăsare și nesimțire

by

vezi dezastru urbanistic în care se zabate municipiul Călărași

S-a scos gardul viu…în parcul municipal… Și e aproape de sfârșit proiectarea reparației fostului cinematograf Victoria !!!???

La Călărași, echipele de propagandă și chipurile “isteților neputincioși”  exhibionează după decenii de nepăsare și nesimțire…pe un fapt divers și firesc,bunul simț gospodăresc.

E o problemă gospodărească care trebuia rezolvată de mult în chip firesc și al grijei față de zestrea urbanisică…la noi    este prezentată ca mare realizare!!!???  chiar prosteală  pe față!… dar acesta ne este nivelul…municipalitatea și consiliul județean încearcă să ne vândă planșe colorate…

O umbră de preocupare turează motoarele propagandei  O propagandă grețoasă și demagogică în care s-au luat la întrecere echiplele primăriei și ale consiliului județean fiecare încercând să tragă spuza pe turta șefului lor .

Ce ne arată propaganda? Starea jalnică a clădirii fostului cinematograf  Victoria …așa cum a intrat în conștiința publică…și chipurile unor indivizi necalificați în acest domeniu-vezi dezastru urbanistic în care se zabate municipiul Călărași- care se uită la niște planșe colorate,nici măcar desenate de ei…

Călărășenii au o opțiune pentru această zonă: Refacerea după vechile proiecte atât a spațiului verde cât și a clădirii… Ce merite deosebite și cine le are când după decenii de nepăsare a apătu o umbră de preocupare!!!???

Orice guvernare locală democratică și modernă implică cetățenii prin dezbateri publice la deciziile care privesc soarta comunității.

La Călărași aroganța și ingoranța suficienței au eliminat aceste lucruri.

Apar din când  în când planșe colorate care anunță intenții…

Dumneavoastă judecați!

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page