Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — ianuarie 19, 2016 at 16:59

Klittra si de ce vor toate-doamnele si domnisoarele sa-l incerce!

by

114

A aparut un nou tip de SEX. Ce inseamna Klittra si de ce vor toate-doamnele si domnisoarele sa-l incerce!

 

Deşi în cazul bărbaţilor există mai mulţi termeni pentru a defini acest obicei, nu a existat niciodată un echivalent pentru termenul de masturbare feminină. Până acum.

Graţie unui concurs sponsorizat de Asociaţia Suedeză pentru Educaţie Sexuală (Swedish Association for Sexual Education), un nou termen a fost selectat pentru a descrie actul de autosatisfacere sexuală în cazul femeilor: klittra.

Termenul este cumva o combinaţie între cuvintele „clitoris” şi „glitter” (n.r. – sclipici). Cuvântul „Klittra” a ieşit învingător în faţa altor termeni, printre care „pulla” şi „selfa”, la o conferinţă din Suedia unde a avut loc etapa de votare a termenilor ce definesc marturbarea feminină.

În urmă cu câteva luni, în aprilie, cei de la Refinery 29 s-au gândit să găsească un înlocuitor corespunzător pentru termenii ce descriau masturbarea feminină, excluzând sugestii precum „a mângâia pisica”, „a unge cu unt brioşa”, „momentul meu sexy privat”. Dar niciunul dintre aceşti termeni nu a prins la publicul feminin, scriu cei de la dailydot.com.

Un purtător de cuvânt al Asociaţiei Suedeze pentru Educaţie Sexuală a declarat pentruHuffington Post UK că „(lumea) nu se aşteaptă ca femeile să aibă dorinţe şi să se excite în acelaşi mod ca bărbaţii, lucru care este reflectat de lipsa cuvintelor care arată masturbarea feminină.” Purtătoarea de cuvânt a spus că termenul klittra „subliniază importanţa clitorisului pentru plăcerea femeii„.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page