Editoriale, Interviuri — mai 26, 2016 at 17:04

Klaus Nicolae MICESCU:Daniel Drăgulin, candidatul care gândește pentru municipiul nostru în termeni de proiecte pe termen mediu și lung

by

IMG_8445 - Copy

Klaus Nicolae MICESCU este absolvent al Universității din București. Profesor gr. I la Colegiul Național Barbu Știrbei din Călărași, doctor în fizică, inspector școlar este inițiatorul unor proiecte de anvergură națională, dintre care cele mai cunoscute sunt  Concursului Național de Știință și Tehnică ”Florin Vasilescu” și ”MaST Networking, calitate în dezvoltarea competențelor de matematică, științe și tehnologii”. Este fondator și președinte executiv al Fundației Grupul de Inițiativă pentru Învățământul Fizicii, președinte al Asociației pentru Învățare Permanentă – ODL Center Călărași, coordonator național al unor proiecte internaționale în programele SOCRATES, INTERREG III, Cooperare Transfrontalieră Româno- Bulgară, deținător al Ordinului Național ”Serviciul Credincios” în grad de cavaler.

Am purtat o discuție cu domnul Daniel Ștefan Drăgulin, înainte de începerea campaniei. Mă simt onorat de faptul că domnul primar mă consideră un prieten critic și acceptă în mod deschis anumite sugestii și chiar critici, atunci când sunt bine argumentate.

Chiar dacă ne cunoaștem de ceva vreme i-am mărturisit că eu îmi voi da votul candidatului care gândește pentru municipiul nostru în termeni de proiecte pe termen mediu și lung, iar domnul Daniel Ștefan Drăgulin mi-a prezentat o serie de proiecte finanțate din bani europeni care vor intra în curând în derulare.

M-a bucurat faptul că am rezonat pe anumite domenii pentru care domnul Daniel Ștefan Drăgulin are  depuse sau deja câștigate cereri de finanțare, precum reabilitarea clădirilor de patrimoniu, atâtea câte mai sunt, aflate în paragină, reamenajarea unor zone cu tradiție din centrul vechi al Călărașiului, amenajarea spațiilor de joacă pentru copii, a pistelor pentru bicicliști, acordarea de facilități pentru tinerii întreprinzători etc.

De asemenea, grija pentru educație este lăudabilă în contextul în care dorim să asigurăm copiilor nostri condiții de dezvoltare la nivel european. Realizarea la Călărași o ”Casă a experimentelor” în parteneriat cu Muzeul municipal și Universitatea din București ar putea deveni un punct de atracție pentru copiii, părinții și bunicii orașului și județului nostru.

Am încredere în faptul că domnul  Daniel Ștefan Drăgulin va avea puterea de a fi factorul coagulant al comunității noastre, pentru a oferi concetățenilor cadrul pentru o calitate superioară a vieții materiale și spirituale în acest spațiu cu un enorm potențial turistic de pe malul Borcei.

a consemnat, Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page