Anunţuri, Ultimile Știri — ianuarie 17, 2017 at 11:54

Județul Călărași: Traficul rutier pe DN4 va fi oprit

by

UPDATE :Județul Călărași – Traficul rutier

Începând cu ora 15.00, din cauza viscolului, traficul rutier se va închide, pe DN3 între Lehliu şi Călăraşi.

S-au mai închis următoarele:

  • DN 4 București Oltenita plus DJ 302 Belciugatele – Măriuța,
  • DJ 401 Sohatu – Progresu – Cucuieti ,
  • DJ 402 Fundulea – Solacolu,
  • DJ 303 Sarulesti – Valea Argovei,
  • DJ 403 Manastirea – Luica,
  • DJ 304 Ulmu – Plevna
  • DJ 412 Frumusani – Popesti.

În județul Constanţa, din cauza ninsorii abundente şi a vizibilităţii reduse, s-a luat măsura restricționării traficului greu (vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone) pe DN2A Constanţa – Hârşova, începând cu ora 12.30.

 Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (vânt puternic), porturile Constanța Nord, Constanța Sud – Agigea, Mangalia şi Midia au fost închise.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că, începând cu ora 11:00, a fost închisă circulația rutieră pe DN 4, km 12+500 – km 60+350, Centura București – Oltenița.

drumuri-blocateDecizia de închidere a fost luată din cauza viscolului și a vizibilității foarte reduse.

Pe DN 3 Lehliu-Calarași, între localitățiile Radu Vodă și Vlad Țepeș, din cauza fenomenului de viscol la sol și a zăpezii aflate pe marginea părții carosabile rămasă de la viscolele anterioare, în vedere evitării producerii unor blocaje de traficpe acest sector  (DN 3, Radu Vodă – Vlad Țepeș) se circulă în coloană, controlat, cu utilaje al CNAIR și cu asistența Poliției Rutiere.

Având in vedere  conditiile meteo extreme care se manifesta, solicitam participanțiilor la trafic să pornească la drum doar in caz de maximă urgență. Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite.

sursa: CNAIR

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page