Politica, Politică regională — noiembrie 8, 2016 at 21:40

„În judeţul Călăraşi, ALDE a punctat decisiv deschizând lista candidaţilor la Camera Deputaţilor cu domnul Adrian Zamfir”

by

ad„În judeţul Călăraşi, ALDE a punctat decisiv deschizând lista candidaţilor la Camera Deputaţilor cu domnul Adrian Zamfir”

Sunt convins că este cea mai bună alegere posibilă pentru oamenii acestor meleaguri, întrucât are excepţionale calităţi manageriale, dovedite în ultimii ani, când a reuşit să ajungă un antreprenor de succes, în ciuda crizei economice care ne-a afectat pe toţi.

Îl ştiu pe Adrian Zamfir ca pe un om foarte serios, muncitor, care se implică tot timpul în rezolvarea problemelor economice, sociale şi sportive ale comunităţii.

Are ambiţie şi devotament şi ştie să îşi susţină ideile şi să îşi facă auzită vocea în faţa factorilor de decizie, reuşind să ducă întotdeauna la bun sfârşit tot ce întreprinde.

Judeţul Călăraşi are un imens potenţial economic, atât agricol cât şi industrial, turistic şi sportiv, ce trebuie pus în valoare prin iniţiative legislative care să vină în sprijinul tuturor cetăţenilor, stimulând totodată învăţământul şi asigurând o mai bună calitate a vieţii, accesul la asistenţă medicală şi socială pentru toată lumea, indiferent de venituri.

Ştiu că acestea sunt priorităţile lui Adrian Zamfir, care mi-a mărturisit că doreşte a fi un reprezentant activ al oamenilor de pe aceste meleaguri în Parlamentul României, pentru a schimba cu adevărat lucrurile în bine.

Mai știu că Adrian Zmfir a fost dintotdeauna de partea dreptății și pot garanta că nu a uitat nicio clipă menirea sa în societate, de unde a plecat, iar spiritul de bun român îi este stindard.

Prin urmare, cred că trebuie să susţinem candidatura sa pe listele ALDE la alegerile parlamentare din 11 decembrie, votându-l !”

Av. Dumitru Maereanumaereanu-copy

nota redacţiei:

Avocatul Maereanu Dumitru,născut în Crucea, Călărași,este licențiat – Drept,specialist – Dreptul Mediului – Germania,Master – Drept Intern și Internațional , Doctor în  Ingineria și Dreptul Mediului, Specializat in Drept Penal, Drept Maritim, Drept Sportiv, Dreptul Mediului, Drept Civil, C.E.D.O.

 Acordă asistență juridică și reprezentare -In fața Instanțelor Românești, C.E.D.O.,Parchetelor de toate gradele, D.N.A., D.I.I.C.O.T.

 Are aranjamente permanente cu Federația Română de Box, Sportivi în fața Instanțelor Românesti precum și la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și la Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne-Elveția, Societăți comerciale in litigiu, Federația Pescarilor din Delta Dunării

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page