Seducţie — aprilie 29, 2014 at 19:30

Jucării sexuale sub formă de dulciuri

by

Diversitatea sexuală este, probabil, cheia succesului relaţiilor dintre oameni sau cel puţin aşa susţin unii dintre sexologii timpului nostru.

Şi, pentru că inventatorii şi magazinele de tip sex-shop funcţionează cu scopul de a alimenta viaţa sexuală cu tot felul de noutăţi aducătoare de plăcere, s-au dedicat bărbaţilor şi femeilor tot felul de jucării sexuale.

jucarii sexualeDildo-uri, vibratoare pentru el şi pentru ea, bile, costume speciale şi multe altele. Am tot scris despre noutăţile cele mai extravagante sau chiar şi despre cele mai haioase apariţii pe scena sexuală a lumii, dar nu am abordat niciodată latura culinară a unor jucării sexuale.

Deşi arată ca şi cum ar fi prăjituri reale, cele mai multe jucării sexuale dulci nu sunt comestibile, ci doar te ajută să multiplici senzaţia de plăcere cu o prăjitură…

cupcake-vibratorExistă Vibratorul Cupcake care arată atât de bine încât îţi duce starea de poftă, pare suficient de bun ca să îl poţi mânca, dar mai bine nu o faci pentru că e realizat din silicon (de cea ma bună calitate).

candy-g-stringCandy G-String este numele unei perechi de bikini nu foarte confortabili, îi poate oferi iubitului un plus de zahăr, fiind chiar comestibil.

Jawbreaker Gag

Bomboanele pentru sex oral sunt special pentru a-i oferi partenerului o senzaţie dublă de excitare în timp ce tu te vei bucura de aroma pe care numai prăjiturile ţi-o pot oferi.

Caramel pentru Body Paint

caramel body paintMai puţin lipicios decât caramelul obişnuit, caramelul pentru corp este folosit de partenerii care îşi doresc altceva în dormitor – îl ung pe tot corpul, apoi îl dau la o parte cu ajutorul gurii.

Ciocolata pentru corp – consideră că eşti un fel de tort pentru partenerul tău, iar ciocolata este glazura… Se găseşte ân recipiente sub formă de borcane închise la culoare şi este preparată special pentru nopţile fierbinţi.

dolciBomboane în formă de mingiuţe – pentru cele care vor să îşi exicte partenerul cu mişcări ale gurii.

Lubrifiantul Candy Apple, guma Boob (gumă în formă de sâni, pentru respiraţie proaspătă), sutiene comestibile (din diverse fructe), loţiuni cu gust de prăjituri pentru masaje erotice, toate sunt puse la dispoziţia cuplurilor pentru a trăi cu patos experienţa sexuală… Cu patos şi cu sentimentul de inedit.

candy-ball-gag

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page